HomeStiri Mondene Scandal la Hollywood după premiile Grammy. Un cântăreț celebru a spus despre Beyonce că nu știe să cânte

Scandal la Hollywood după premiile Grammy. Un cântăreț celebru a spus despre Beyonce că nu știe să cânte

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 802 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/scandal-la-hollywood-dupa-premiile-grammy-un-cantaret-celebru-spus-despre-beyonce-ca-nu-stie-sa-cante-1.jpg

După decernarea premiilor Grammy, un nou scandal a cutremurat lumea Hollywood-ului. Celebrul artist Carlos Santana a provocat un întreg scandal peste Ocean după ce a afirmat că Beyonce nu știe să cânte.

scandal-la-hollywood-dupa-premiile-grammy-un-cantaret-celebru-spus-despre-beyonce-ca-nu-stie-sa-cante

Carlos Santana a reușit să șocheze vedetele de la Hollywood, după ce a afirmat că Beyonce nu are voce. Asta în condițiile în care până acum, artista a câștigat numeroase premii. Celebrul artist a făcut această declarația în contextul în care Beyonce a pierdut premiul „Albumul Anului” la Grammy în fața lui Adele. Carlos Santana a subliniat că aceasta nu are vocea necesară pentru a face muzică și că mai bine s-ar apuca de modelling.

„Consider că Adele a câștigat pentru că ea chiar cântă. Cu tot respectul pentru sora noastră Beyonce. Beyonce este foarte frumoasă și mai degrabă face modelling prin muzică, ea nu este o cântăreață, cu tot respectul”, a declarat interpretul melodiei «Maria, Maria»”, într-un interviu pentru Australian Associated Press.

După ce declarațiile făcute au iscat numeroase controverse, Carlos Santana a încercat să scuze gafa. Printr-o postare publică pe Facebook, acesta i-a cerut scuze lui Beyonce și a explicat că el nu a fost rău intenționat, ci vorbele sale au fost scoase din context.

„Intenția mea a fost să o felicit pe Adele pentru seara ei spectaculoasă de la Grammy. Comentariile mele despre Beyoncé au fost scoase din context”, a spus acesta.

scandal-la-hollywood-dupa-premiile-grammy-un-cantaret-celebru-spus-despre-beyonce-ca-nu-stie-sa-cante1

Cea de-a 59-a ediție a Premiilor Grammy s-a desfășurat duminică seară la Los Angeles. Deși Beyonce era marea favorită, fiind nominalizată la opt categorii, ea nu a câștigat decât două Grammy, în timp ce Adele a plecat acasă cu cinci premii. În ciuda competitivității care se află între ele, cele două sunt bune prietene. Ba mai mult, Adele a rupt premiul Grammy pentru cel mai bun album și l-a împărțit, simbolic, cu Beyonce.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed