Home Stiri Mondene Scandal la „Puterea Dragostei”: Jador, înfuriat la adresa Ellei. Ce a aflat despre ea

Scandal la „Puterea Dragostei”: Jador, înfuriat la adresa Ellei. Ce a aflat despre ea

autor Negriu Elena
1,6K views

Este un adevărat triunghi amoros în emisiunea Puterea Dragostei. De curând, Jador a aflat ceva despre Ella care l-a înfuriat de-a dreptul.

 

 

Jador a aflat că Ella nu este corectă, ci joacă la două capete. Mai exact, deși a afirmat că se simte atrasă de Jador, cu toate că nu îi acordă multă atenție, aceasta vorbește și cu None, fost participant al primului sezon.

Ella a confirmat ce a aflat Jador, ceea ce a dus la producerea unui scandal la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă și Jador s-au certat, iar bărbatul i-a adus reproșuri.

Jador i-a reproșat Ellei că nu este tocmai o femeie la locul ei, cuminte, lăsând să se înțeleagă că se joacă cu el, deoarece recunoscuse în emisiune că îl place, dar în afara emisiunii îl ignora.

Acesta a precizat că a aflat că Ella vorbește cu Mădălin None, fostul concurent din primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei.

„Vorbește cu alți băieți. Vorbește și cu None. Am văzut eu! Îi dă mereu mesaje, discută”, a afirmat Jador.

Acest lucru a fost confirmat și de Mădălin None, care a declarat pentru Wowbiz că i-a plăcut mereu Ella, dar a punctat că nu s-au văzut până acum personal.

„Vorbesc cu Ella, mi-a plăcut de la început de ea, ca femeie. Este frumoasă, matură, serioasă. Am început să vorbim prin decembrie.

Nu ne-am văzut însă până acum față în față”, a spus Mădălin None.

Ella de la Puterea Dragostei s-a apărat și a dezvăluit, la un moment dat, cu câți bărbați a întreținut relații intime.

După ce Jador i-a reproșat că nu este o femeie cuminte, așa cum vrea să pară, Ella le-a mărturisit fetelor din casa de la Puterea Dragostei care este adevărul cu privire la viața sa intimă.

Bruneta a afirmat că s-a culcat doar cu doi bărbați până în prezent.

„Nu s-a întâmplat nimic între noi în sensul ăsta. Vă jur pe ce am mai scump, nici măcar un sărut nu s-a întâmplat între noi.

Despre ce vorbim aici? Dacă știam că aici se ajunge, spuneam la început. Aia e, lumea să mă critice.

Nu sunt genul, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva. (…) Chiar sunt fată cuminte.

Să vină cineva cu o dovadă că eu m-am… că am avut ceva în afară de două persoane: cu fostul meu logodnic și iubitul meu. Jur!”, le-a spus Ella celorlalte concurente…

Sursa: radiosimplu.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed