Home Stiri Scandalul dintre Anamaria Prodan și Cornel Dinu ia amploare: „Să-l trezească pe saltimbancul în ciorapi de mătase cineva!”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Cornel Dinu ia amploare: „Să-l trezească pe saltimbancul în ciorapi de mătase cineva!”

autor Negriu Elena
230 vizualizari

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Cornel Dinu a început după ce acesta din urmă l-a criticat pe Cosmin Contra după ce echipa națională a României a suferit o înfrângere, cu scorul de 2-1, în meciul cu echipa Suediei care a avut loc sâmbătă, 23 martie, în cadrul preliminariilor Euro 2020.

Cornel Dinu a acordat un interviu pentru postul Telekom Sport, prin care și-a spus părerea despre modul de a antrena al lui Cosmin Contra, criticându-i peste măsură activitățile de pregătire a jucătorilor.

„Am văzut la echipa naţională, la antrenamentele transmise, ceva ce seamănă cu Cirque du Soleil. Nu se poate comicăria asta, nu se pot face ruşinile astea de exerciţii. Să treci mingea peste sârmă ghimpată şi să zici că e exerciţiu care te ajută, să vii cu o minge de pe plajă, este o ruşine”, a spus Cornel Dinu.

Ulterior, impresarul Anamaria Prodan a lansat un mesaj dur pentru Cornel Dinu.

„Omul căruia îi «datorăm» tragedia de la Košice și aproape falimentul celei mai mari generații din fotbalul românesc s-a trezit vorbind. El, «selecționerul» care a silit cea mai talentată generație a fotbalului românesc să nu îndrăznească nimic, să nu încerce nimic și să nu caute nici o oportunitate, ba chiar să respire aerul umilinței. Cu el pe banca tehnică, la cârmă unei echipe fenomenale, păream efectiv țara care nu nu își vrea binele. El ne-a pregătit cea mai frumoasă echipă națională de o înmormântare tristă, la care nu ar fi venit și nu ar fi plâns aproape nimeni. Cred că putem fi de acord că scenariul alarmist evocat de Cornel Dinu la adresa lui Cosmin Contra și a metodelor sale de pregătire a fost exagerat și utilizat într-un mod manipulator. Partea cea mai proastă este că tristul domn Dinu a ajuns să facă de râs televiziunea care-l găzduiește. Dar, până la urmă asta se întâmplă când promovezi astfel de indivizi care sunt depășiți de ani și situații… sau, mai simplu, de fotbal. Frustrarea pare să-i dea lui Cornel Dinu viteză de reacție, dar afirmațiile sale hazardate sunt definite, de fapt, de ignoranță” – a spus Anamaria Prodan…

„Să-l trezească pe saltimbancul în ciorapi de mătase cineva, pentru că acum ciorapii parcă au deja firele trase de timp și mizeria  în care se zbate. Iar altcineva să facă un gest de bun samaritean și să îi traducă antrenamentele lui Contra. Sau, mai bine, când mai dorește să exprime opinii credibile și să își promoveze fixațiile răsfățate, poate e mai confortabil pentru tristul domn Dinu, pentru a evita rușinea publică, să-l sune înainte pe antrenorul echipei naționale, pentru că acest tânăr, pasionat, are și răbdare să-i explice mersul fotbalului modern. Până la urmă, dacă vrei să înveți la vârsta asta, mi se pare un lucru bun”, a adăugat aceasta.

Sursa: wowbiz.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies