Home Stiri Scapa de ciuperca piciorului cu apa de gura!

Scapa de ciuperca piciorului cu apa de gura!

autor Elena Yvette
429 vizualizari

Cu toții știm că ciuperca piciorului este cauza principală a disconfortului la nivelul membrelor inferioare. Moștenirea din familie a afecțiunilor, un stil de viață haotic, imunitatea slăbită sau pantofii incomozi sunt printre cauzele principale ale bolilor ce apar la nivelul picioarelor.

Scapă-de-ciuperca-piciorului-cu-apa-de-gură

Se pare că apa de gură pe care o folosim aduce mai multe beneficii, nu doar cele pentru care este cunoscută. Aceasta te poate scăpa de ciuperca piciorului, fiind folosită atunci când faci baie.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ții picioarele timp de 30 de minute în apa de gură în fiecare seară, repetând acest procest pe durata unei întregi săptămâni.

În cazul în care ai și bătături, de fiecare dată după ce ai ținut picioarele în apa de gură aplică un amestec făcut din ceapă marinată și oțet (aproximativ 200 mililitri de oțet de mere).

Amestecul trebuie preparat astfel: taie ceapa rondele și așaz-o într-un castron, ulterior turnând și oțetul peste aceasta, iar după o jumătate de oră o scoți.

În fiecare seară, înainte de a te pune la somn, aplică acest amestec peste bătături și învelește picioarele cu pungi de plastic. Procedeul trebuie repetat în fiecare seară, până când dispar bătăturile.

Pentru a te scăpa de micoze, tot ceea ce trebuie să faci este să ții picioarele în apa de gură, acestea fiind astfel dezinfectate. Ulterior, așază între degetele picioarelor jumătăți de bucăți de usturoi. Chiar dacă mirosul nu va fi unul plăcut, micozele vor dispărea, efectul fiind unul mult mai rapid decât cel al medicamentelor…

Acest articol are un scop pur informativ și nu substituie un control medical sau opinia specialiștilor.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies