Home Stiri Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

autor Buinoschi Andreea
161 vizualizari

Zilele trecute, s-a aflat că Pepe a bătut-o pe Raluca, dar și că aceasta a cerut un ordin de protecție împotriva soțului său.  Se pare că artistul latino ar fi agresat-o pe Raluca de față cu cele două fete ale lor, lucru ce complică extrem de tare divorțul acestora.

Conform celor de la cancan.ro, vineri seară, Raluca Pastramă a mers cu cele două fete la o bază sportivă din Capitală, unde micuțele învață să joace tenis. Acolo și-a făcut apariția și Pepe care, în urma unei discuții, și-a ieșit din minți și a lovit-o pe viitoarea sa fostă soție.

După ce a făcut rost de un ordin de protecție, Raluca pare să se fi răzgândit, deoarece a renunțat la respectivul document. „În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedura civilă, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecată formulată Ministerul Public Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuț.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, si onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D. Luminița-Rodica.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 2 București”, s-a arătat în decizia luată de instanță.

La începutul acestei luni, Pepe a anunțat divorțul de Raluca, pe canalul său de YouTube. „Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mărturisit artistul…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..