HomeStiri Mondene Se anunţă o nouă emisiune de divertisment! Cine va fi în juriul “Bravo, România!”?

Se anunţă o nouă emisiune de divertisment! Cine va fi în juriul “Bravo, România!”?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 742 views
bravo-romania-mirabela-dauer-mihai-petre-razvan-si-dani-sunt-in-juriu-365849_640x426 in Stiri Mondene

O nouă emisiune de divertisment va începe în curând pe Antena 1. Este vorba despre “Bravo, România!”, o producţie asemănătoare cu “Românii au talent”. Juriul, format tot din patru membri, va trebui sa analizeze talentele concurenţilor.

bravo-romania-mirabela-dauer-mihai-petre-razvan-si-dani-sunt-in-juriu-365849_640x426

Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan şi Dani vor face parte din juriul “Bravo, România!”. Premiul pentru această emisiune va fi donat unei cauze nobile.

“E cel mai frumos proiect pe care l-am avut până acum. Iar după primele filmări sunt de-a dreptul cucerită. Îmi place tot ce se întâmplă, e adevărat, e românesc. M-a bucurat enorm să văd oameni care se ridică de la birou şi vin pe scenă, vatmani, casieri sau vânzători. Vin pe scenă şi se comportă ca nişte artişti, totul pentru o cauză nobilă. Îmi place foarte mult şi nu neg că îmi doream să lucrez cu Mona Segall”, declară veterana juriului, Mirabela Dauer.

“Cel mai mult îmi place naturalețea oamenilor. Sunt impresionat de frumusețea concurenților, de exemplul pe care îl oferă ei în general. Sunt oameni curajoși, deschiși să accepte noi provocări, oameni care nu se tem să exploreze domeniul artistic fără să fi avut vreo legătura cu el înainte. Și cred că toți acești oameni si aceste companii care i-au încurajat să participe sunt un exemplu demn de urmat. Pentru mine aceasta este o dovadă de atitudine normală într-o societate sănătoasă, în care companiile se implică și dau ceva înapoi societății, respectiv ajută oamenii. Iar atunci când asta se întâmplă prin intermediul unui act artistic, eu sunt și mai bucuros. Ce poate fi mai frumos de atât?

Așadar, ca să concluzionez, sunt două aspecte care mă impresionează la acest format: implicarea companiilor care își susțin reprezentanții și curajul oamenilor, plăcerea cu care participă la un act artistic. Cred că România ar arăta mult mai bine dacă absolut toate companiile și toți oamenii ar fi așa deschiși și curajoși. Veți vedea în emisiune oameni foarte cool și deschiși și avangardiști”, spune Mihai Petre încântat.

Sursa foto: a1.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed