Home Stiri Se încep renovările la Palatul Buckingham! Vezi care este bugetul acordat pentru lucrările la reședința reginei Elisabeta a II-a!

Se încep renovările la Palatul Buckingham! Vezi care este bugetul acordat pentru lucrările la reședința reginei Elisabeta a II-a!

autor Elena Yvette
212 vizualizari

Principala reședință a reginei Elisabeta a II-a va fi renovată, pentru a preveni inundațiile sau incendiile.

imageResize

Pentru lucrările la celebra clădire din secolul al XVII-lea este acordat un buget de 369 de milioane de lire sterline. Renovarea va dura zece ani, perioadă în care vor fi schimbate instalațiile sanitare, țevile, sistemul de încălzire și sistemul electric al palatului. Asta deoarece ultimele reparații au fost făcute în urmă cu mai bine de 60 de ani.

Lucrările erau necesare pentru a reduce riscul producerii unor „accidente catastrofale, mult mai costisitoare, în anii următori”. Astfel, se vor înlocui 2.500 de calorifere, peste 160 de kilometri de cabluri electrice, 6.500 de prize, peste 30 de kilometri de țevi de încălzire și peste 15 kilometri de țevi de apă caldă și de apă rece…

Necesitatea renovării este dată și de faptul că palatul Buckingham reprezintă un obiectiv turistic important, fiind vizitat, în fiecare an, de peste jumătate de milion de turiști.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies