Home Stiri Mondene Se încheie „Puterea Dragostei”? Andreea Mantea face dezvăluiri

Se încheie „Puterea Dragostei”? Andreea Mantea face dezvăluiri

autor Negriu Elena
1,2K views

În această perioadă au apărut diverse zvonuri cum că emisiunea Puterea Dragostei se apropie de finalul primului sezon, fapt care a stârnit reacții pe platformele online de socializare. Mai exact, o mulțime de fani ai îndrăgitului reality show matrimonial au asaltat-o pe Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, cu tot felul de întrebări în acest sens.

Se pare că totul a început de la o fotografie în care Bianca și Marina apar împreună, fapt care a dus la speculații cum că Bianca a părăsit și ea show-ul, care se filmează în Turcia, iar acum s-ar fi întors în România.

Andreea Mantea a dezvăluit dacă filmările la primul sezon din Puterea Dragostei s-au încheiat sau nu: „Nici vorbă! Mai este cale lungă până la finalul sezonului 1”. Aceasta s-a mutat în Istanbul, împreună cu băiețelul ei, David, și vor locui acolo pe toată durata filmărilor emisiunii.

Frumoasa brunetă a ținut să le dea un răspuns și celor care îi aduc acuze și susțin că nu ar fi corectă în privința concurenților, favorizându-i pe unii dintre ei. Prezentatoarea a eliminat orice dubiu și a afirmat că nu aplică nimănui tratament preferențial în cadrul emisiunii, iar că ceea ce se întâmplă în casa de la Puterea Dragostei nu depinde de ea, ci telespectatorii sunt cei care votează cine pleacă sau rămâne în show…

„Reveniţi-vă! Eu nu decid nimic! Dacă ar fi fost după mine, aş fi făcut extrem de multe lucruri şi cred că v-aţi fi dat seama! Nu eu hotărăsc ce se întâmplă cu concurenţii. Mai mult decât atât, această emisiune este un reality! Cum ar fi să intervin eu, să apostrofez concurenţii în timp ce fac acest reality? Nu ar mai fi reality. Ar fi influenţaţi. Eu doar discut cu ei DUPĂ. Ideea este ca voi, telespectatorii, să îi vedeţi cum sunt şi în ce fel se comportă în aceste opt ore pe care le petrec în această casă. Mai departe, tot voi sunteți cei care le decideţi soarta în emisiune, prin voturile voastre”, a răspuns aceasta printr-un comentariu pe Instagram.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed