HomeStiri Mondene Se menține în formă chiar dacă în trei luni va deveni mămică. Află secretele Laurei Cosoi

Se menține în formă chiar dacă în trei luni va deveni mămică. Află secretele Laurei Cosoi

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 721 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/laura-cosoi.png

Chiar dacă mai este foarte puțin până la mult așteptatul moment în care va deveni mămică, Laura Cosoi are în continuare o siluetă demnă de invidiat.

laura-cosoi in Stiri Mondene

Laura Cosoi este foarte atentă la alimentație și de aceea reușește să aibă o siluetă de invidiat, chiar dacă în trei luni va deveni mămică. Sarcina nu o oprește din a face activitate fizică și, chiar dacă există foarte multe persoane care sunt total împotriva acestui lucru, Laura Cosoi nu ascultă gurile rele, ci face doar ceea ce simte.

„Un lucru la care nu am renunțat pe timpul sarcinii este sportul. Am auzit în jurul meu discuții pro și contra. Unele femei cred ca e mai prudent să stea cât mai liniștite, ca să-și protejeze copilul, altele sunt adeptele mișcării fizice. Eu intru în cea de-a doua categorie, pentru că sunt convinsă că sedentarismul aduce cu el probleme și nu mișcarea. Iar în astfel de situații, când am vreun dubiu, merg la sursa cea mai sigură de a obține informații – întreb medicul”, a povestit viitoarea mămică.

Se menține în formă chiar dacă în trei luni va deveni mămică. Află secretele Laurei Cosoi2 in Stiri Mondene

„Dacă ești sănătoasă și sarcina nu ridică niciun fel de probleme, e chiar foarte indicat să faci sport. Bineînțeles, de o intensitate mai redusă și adaptat situației. E incredibil cât de mult ne poate ajuta puțină mișcare și în plan fizic și psihic! Iar asta o spun din propria mea experiență. Medicul care îmi urmărește sarcina nu mi-a interzis, ba chiar m-a încurajat să fac în continuare sport”, a mai povestit Laura Cosoi.

Sportul de intensitate redusă și alimentația sănătoasă au ajutat-o pe Laura Cosoi să se mențină în formă chiar și până în acest punct al sarcinii.

„A fost o sarcină bună și ușoară. Am avut mare noroc. Kilogramele sunt ceva relativ. Nu ne-am gândit cum să amenajăm camera. Cel mai probabil camera o să aibă un pătuț și o masă pentru mine. Maternitatea unde o să nasc îmi asigură tot ce trebuie”, a adăugat Laura Cosoi…

25660313-1851192444913521-6957813422660673506-n in Stiri Mondene

„Eu sunt ușor stresat. Laura a început să-mi blocheze agenda. Am trei luni concediu după ce naște Laura. Așteptăm cu nerăbdare momentul, cred că o să fie foarte frumos”, a menționat Cosmin, soțul Laurei Cosoi, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed