HomeStiri Mondene Se simte norocos! Shift a lansat o nouă piesă în colaborare cu What’s Up şi Connect-R!

Se simte norocos! Shift a lansat o nouă piesă în colaborare cu What’s Up şi Connect-R!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 757 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Shift-Whats-Up-Connect-R1_640x588.jpg

Shift a lansat o nouă piesă, prima de pe viitorul său album, “Adevărul”. Melodia, un featuring cu What’s Up şi Connect-R, se numeşte “Norocos” şi vorbeşte despre puterea de a te autodepăşi.

Shift What's Up Connect-R(1)_640x588

“Sunt cel mai norocos că primul meu album este aproape gata şi am alături de mine artişti tari care mă susţin şi care vor apărea pe acest material. La fel de norocos mă consider şi pentru că oamenii rezonează cu muzica mea. Îmi place să lucrez cu What’s Up şi Connect-R, ne ştim de mult timp, suntem prieteni şi sunt doi artişti adevăraţi”, spune Shift.

“Mă simt norocos pentru că Dumnezeu m-a ajutat să-mi ocup timpul cu ce-mi place şi să trăiesc din asta. Acesta piesă sper să motiveze, să bucure şi să dea putere celor care visează. Shift este fratele meu, lucrăm împreuna de mulţi ani, încă de pe vremea când amândoi visam la mai departe, iar Connect-R este unul dintre cei care m-au inspirat şi încă mă inspiră. Această colaborare este specială pentru mine şi sper să ajungă la inimile voastre”, a declarat What’s up .

“Sunt norocos pentru că sunt sănătos, am părinţii în viaţă, am un copil sănătos şi o soţie frumoasă. Lista poate continua. Cerul a decis asta. Nu pot decât să mulţumesc. Shift mi-a fost coleg de studio, e un artist talentat, iar industria recunoaşte asta”, a mărturisit Connect-R.

Videoclipul piesei “Norocos” a fost regizat de Anton Sandu.

Sursa foto: urban.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed