HomeStiri Mondene Tu stii ce semnifica petele rosii din oua? Afla secrete despre alimente care te vor lasa cu gura cascata

Tu stii ce semnifica petele rosii din oua? Afla secrete despre alimente care te vor lasa cu gura cascata

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Încă-un-lucru-ciudat-despre-ouă-petele-roșii.jpg

Deși avem contact zilnic cu aceste alimente, unele încă sunt, pentru noi, un mister. În continuare, vă vom prezenta câteva dintre cele mai surprinzătoare și fascinante lucruri despre unele alimente. Veți rămâne cu gura căscată.

Ardeii iuți

Culoarea unui ardei iute nu dezvăluie absolut nimic despre gustul său. Dacă vrem să cumpărăm doar ardei foarte iuți, ar trebui să îi alegem mereu pe cei mai mici. Dacă nu vă plac cei extrem de iuți, este indicat să îi alegeți pe cei mai mari. Culoarea nu spune nimic, în acest caz.

Avocado

Avocado este, cu adevărat, un fruct imprevizibil.

Să nu hrăniți niciodată păsările cu avocado, chiar dacă își doresc foarte mult acest lucru. Este, cu adevărat, toxic pentru ele.

 

Biscuiții Oreo

Designul geometric ștanțat al biscuiților Oreo reprezintă, bineînțeles, o variantă a logo-ului Nabisco. Totuși, mulți cred că acesta seamănă cu Crucea lui Lorraine efectuată de cavalerii templieri. Cu toate astea, cei mai mulți văd pe acest biscuite o sumedenie de trifoi cu patru foi. Tu ce ai crezut până în acest moment?

Bananele

S-ar putea să pară o nebunie, însă țânțarii sunt atrași de oamenii care au consumat recent o banană. Rămâne doar să ghicim care este motivul pentru care se întâmplă acest lucru.

Gravitatea

Gravitatea are un simț al umorului extrem de dezvoltat și îi place să facă mișto de tine atunci când îți dorești să bei ceva. Ce putem face în privința acestui lucru? Nu pare a fi, deocamdată, nicio soluție.

Apa îmbuteliată

În fiecare dintre aceste sticle, apa este ușor diferită. Nu vei găsi două surse de apă complet identice.

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor îi face hiperactivi pe copii, mai ales atunci când este vorba despre roșu sau galben.

Cafeaua

Boabele de cafea nu sunt, de fapt, boabe, ci fructe de pădure. Un nume mai precis pentru ele este „boabe din arbori de cafea”.

Ceaiul

Cel mai indicat ar fi să nu consumi ceai dacă nu este proaspăt preparat. Japonezii au o vorbă: „Ceaiul de ieri mușcă mai rău decât șarpele”. Ceaiul rece irită pereții stomacului atât de mult încât asiaticii îl compară, deseori, cu o otravă.

Mierea 

Mierea este nemuritoare. Mierea din cea mai veche oală este în continuare comestibilă și a fost descoperită în anul 1922 de Howard Carter, în mormântul faraonului egiptean Tutankhamon. Aceasta a fost testată de un număr foarte mare de biologi, iar toți au dovedit că este în continuare bună pentru consum.

Brânza Camembert

Brânza Camembert trebuie consumată cât mai aproape de data expirării, dar niciodată după aceasta.

Ouăle

În cazul în care un ou se ridică la suprafață atunci când este pus într-un recipient cu apă înseamnă că acesta nu mai este comestibil. Acest lucru se întâmplă deoarece gazele se acumulează la interiorul oului odată cu trecerea zilelor. Acestea fac oul să plutească și astfel ne dăm seama dacă ar fi indicat să îl mai consumăm sau nu.

Încă un lucru ciudat despre ouă – petele roșii

Aceste pete roșii sunt, de fapt, pete de sânge sau bucăți de carne cauzate de ruptura unui vas de sânge în timpul formării oului. Motivele pot fi: vârsta găinii sau dieta acesteia. Aceste pete nu arată că femela este nesănătoasă sau că a fost maltratată în vreun fel.

 

Salata de varză

Salata de varză vă determină organismul să ardă grăsimile de două ori mai repede. Este de la sine înțeles că aceasta este extrem de benefică pentru diete, atunci când vreți să scăpați repede de un număr ridicat de kilograme.

 

Ciocolata

Dacă mănânci o bucățică de ciocolată neagră înainte de masă, nivelul de glucoză va ajunge în sânge, iar acest lucru te va determina să nu mai poți mânca foarte mult și să te saturi extrem de repede, fără un număr mare de calorii…

 

Cel mai mare secret al mâncării

Mâncarea este mult mai delicioasă noaptea. Toată mâncarea… Întotdeauna.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed