
La 46 de ani, Monica Bîrlădeanu continuă să impresioneze cu aspectul său desăvârșit. Actrița a dezvăluit trucurile sale pentru menținerea unei forme fizice de invidiat, incluzând alimentele pe care a ales să le elimine din dietă. Aceste schimbări sunt parte a unui efort constant de a-și menține sănătatea și greutatea.
Ajustări alimentare esențiale
Pentru a-și păstra silueta, Monica Bîrlădeanu a eliminat complet pâinea albă și zahărul din regimul său alimentar. Ea a constatat că produsele din făină contribuie la creșterea în greutate, determinând-o să acorde o atenție sporită alegerilor alimentare.
„După 40 de ani, este vorba de efort, de vigilență. Nu o să vă mint, nu o să vin și să vă spun că nu fac absolut nimic și că așa arăt eu genetic. Nu, oameni buni. Facem eforturi: nu mâncăm pâine albă, nu mâncăm zahăr (deși astăzi am mâncat puțin)”, a punctat actrița.
Cuvântul actriței despre pâine
Monica Bîrlădeanu a luat decizia de a renunța la pâine, alegând humusul ca alternativă. Ea a subliniat importanța disciplinei în menținerea unui corp sănătos după o anumită vârstă, alegând să evite complet glutenul.
„Pâine nu consum deloc. Există niște lipii fără gluten, care sunt proteice și sunt ok. Humusul îl consum destul de greu fără pâine. Gluten deloc și nici zahăr. Făina și zahărul sunt foarte periculoase pentru corpurile noastre, al meu în speță. Când consum făină am constatat că mă pufoșesc”, a explicat Bârlădeanu.
Importanța exercițiului fizic
Monica Bîrlădeanu este dedicată sportului, un element esențial al regimului său de viață. Angajamentul ei față de activitățile fizice intense a crescut, desfășurând antrenamente riguroase de trei ori pe săptămână.

Sursa foto: Monica Bîrlădeanu/Facebook
Actrița a subliniat nevoia de a crește intensitatea și frecvența exercițiilor fizice, optând pentru ridicatul greutăților și antrenamente mai solicitante.
Monica Bîrlădeanu în bucătărie
Pe lângă preocupările sale pentru sănătate și fitness, Monica Bîrlădeanu își dedică timp și gătitului, consultându-se adesea cu prietenele pentru rețete și inspirație, chiar dacă nu se consideră o expertă în domeniu.
„Nu gătesc doar pentru mine. E adevărat că eu gătesc de mai de mult, dar acum am început să și pun pe Internet ce gătesc. Mai vorbesc cu o prietenă-două, fac o poză și o postez, și atunci oamenii încep să reacționeze. Îmi cer rețeta!”, a povestit Bârlădeanu.
În ciuda lipsei de experință ca chef, Monica este dispusă să învețe și să experimenteze rețete noi, mai ales dacă sunt cerute de cei dragi.
Monica gătește dacă cineva din familie dorește un anumit fel de mâncare. Și dacă nu a mai preparat niciodată mâncarea respectivă, caută rețeta și o face. „Încerc lucruri și de obicei îmi ies”, a povestit Monica în interviul pentru click.ro.
Niciun comentariu încă