Home Stiri Secretul Andreei Mantea s-a aflat! Cum a reușit vedeta să topească kilogramele în plus de după naștere cu ajutorul unei băuturi!

Secretul Andreei Mantea s-a aflat! Cum a reușit vedeta să topească kilogramele în plus de după naștere cu ajutorul unei băuturi!

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 422 views 2 minute timp de citit
Secretul Andreei Mantea s-a aflat! Cum a reușit vedeta să topească kilogramele în plus de după naștere cu ajutorul unei băuturi!

Nemulțumită de aspectul său fizic, Andreea Mantea a dorit o schimbare în viața sa. Mămica unui băiețel, vedeta numără 31 de ani de viață și se bucură din plin de statutul de mamă de aproximativ trei ani.

Secretul Andreei Mantea s-a aflat! Cum a reușit vedeta să topească kilogramele în plus de după naștere cu ajutorul unei băuturi!

Viața de după naștere i-a adus vedetei modificări asupra corpului, pielea sa nu mai era la fel de tonifiată.

Pe lângă sport, care a ajutat-o pe vedetă să revină la corpul său de invidiat, Andreea Mantea a vorbit și despre o băutură naturistă, consumată pe stomacul gol în fiecare dimineață: zerul din lapte de capră.

Vedeta a declarat: „Pot să zic că rup sala, sau sala mă rupe mine, cum se zice. Am o antrenoare minunată care m-a ajutat foarte mult. Știți că sunt foarte mulți instructori care te stresează, păi nu aș putea, aș pleca imediat. Dar antrenoarea mea îmi explică foarte bine. Eu mi-am făcut abonament în decembrie anul trecut și m-am dus abia în ianuarie.

Dar uite că totuși merg de patru ori pe săptămână și stau cam o oră, o oră și jumătate. Dar mai trișez cu mâncarea, ieri, de exemplu, am mâncat niște amandine. Dar, sincer, nu mă așteptam să mi se schimbe atât de bine corpul. Am început să mă tonifiez, să mi se ridice pielea aia lăsată… pentru că, na, după o anumită vârstă și după o sarcină trebuie să te ambiționezi cumva, eu am fost cu o prietenă. Atunci când au fost zăpezile alea mari, eu, moartă, coaptă, mă duceam la sală. Nu vreau să mă las. Simt nevoia să merg la sală.

Încerc să țin dietă, dar am momente în care scap în mâncarea asta nesănătoasă, pentru că ori sunt prea obosită, ori simt nevoia de ceva dulce. Toți avem perioade de genul ăsta. Acum am 53 de kilograme și 250 de grame, în ultimul timp mă cântăresc foarte des.

Am încercat cu apă cu lămâie cu ghimbir, dar cred că mi s-a obișnuit organismul și nu mai am niciun rezultat. Așa că am căutat pe internet tot felul de rețete din astea naturiste, din toate câte am găsit, de genul oțet din cidru de mere, apă cu lămâie, am ales zerul, zerul din lapte de capră. Este minunat. Un pahar de zer dimineața pe stomacul gol este perfect. Am ajuns să slăbesc așa, văzând cu ochii…”

Andreea Mantea i-a sfătuit pe cei care vor să slăbească să practice și sport, căci va fi singurul mod prin care vor reuși să slăbească.

 

Sursa: Avantaje.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies