Home Stiri Secretul Codului Numeric Personal. Ai curaj să-l descoperi?!

Secretul Codului Numeric Personal. Ai curaj să-l descoperi?!

autor Elena Yvette
1330 vizualizari

Codul Numeric Personal este alcătuit din 13 cifre, fiecare semnificând ceva anume: primele șapte cifre reprezintă datele de identificare ale fiecăruia, iar restul șase sunt cifre cu caracter unic.

Iată ce secrete de personalitate ascunde ultima cifră din Codul tău Numeric Personal:

1 – Ești o persoană foarte calculată și o bună competitoare pentru cei din jur. Chiar dacă ești provocată, nu îți este teamă să accepți și mereu ai parte de succes din acest punct de vedere.

2 – Se pare că ești destul de tentată de situațiile puțin mai „încâlcite”, dar putem spune că acest lucru este din cauza faptului că ești de părere că cele mai strălucite idei apar din disensiuni.

3 – Săritul în ajutor este cap de listă pentru tine. Chiar dacă nu ți se cere acest lucru, tu mereu sari în ajutorul oamenilor din jur și știi exact ce necazuri au fără ca ei să se plângă.

4 – Cultura și arta sunt de mare interes pentru tine. Orice om care prezintă interes pentru tine trebuie să fie unul creativ și învățat.

5 – Pari a fi mereu o enigmă pentru cei din jur. Uneori, persoanele din jur te etichetează ca fiind arogantă sau chiar cu „nasul pe sus”.

6 – Ești cu siguranță o fire rebelă și greu de ținut sub control. Mereu reușești să surprinzi lumea din jur prin ideile tale ieșite din tipar.

7 – Ești văzută ca un mic geniu, iar acest lucru este un motiv mare de mândrie pentru tine. Mereu ești pusă pe experimente noi și îți place să testezi tot felul de lucruri interesante.

8 – Succes după succes, așa par a evolua lucrurile în viața ta, iar acest fapt se datorează scepticismului de care dai dovadă. Cu siguranță ești genul de persoană care nu spune „hop” până nu sare șanțul…

9 – Ești mereu cu zâmbetul pe buze. Ai caracterul unei eroine însă uneori cei din jur nu se vor feri să te păcălească.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies