Secretul Mihaelei Tatu. Cum a slăbit vedeta și cum se menține în formă


316
loading...

Chiar dacă multă lume nu cunoaște acest aspect din viața Mihaelei Tatu, vedeta a trecut prin perioade extrem de grele, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, din cauza kilogramelor în plus.

Mihaela Tatu nu era absolut deloc mulțumită de felul în care arată și nu se simțea deloc bine în pielea ei. Asta a determinat-o pe vedetă să ia imediat măsuri pentru a scăpa de kilogramele în plus, într-un timp cât mai scurt.

Mihaela a adoptat un stil de viață sănătos cu ajutorul căruia a reușit să obțină exact ceea ce și-a dorit.

Nu doar că a reușit să slăbească, dar cu o motivație de fier a reușit și să se mențină și să abandoneze total stilul de viață nesănătos care a făcut-o să ajungă până la 99 de kg.

A făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a slăbi!

„Am avut 99 kilograme, 98.600, fără un 1,400 kg nu am avut suta. Atunci m-am speriat, a fost rău! Și eu sunt foarte energică, mă duc stânga, dreapta, am început să gâfâi și când urcam scările, când mă aplecam să mă închid la încălțăminte. Dietă, sală, masaj și tot felul de proceduri corporale, pe care le găsim la toate saloanele, vacuum-uri, uns cu tot felul: cacao, aur, miere etc., mă îmbălsămează fetele alea din cap până în picioare. Asta ar trebui să facă orice femeie, care își dorește să fie sănătoasă înainte de toate”, a povestit Mihaela Tatu în cadrul unei emisiuni TV.

Mihaela Tatu este și a fost mereu un adevărat exemplu pentru femeile din România și din acest motiv schimbarea pe care a făcut-o a determinat și alte femei să își schimbe stilul de viață, să aibă o alimentație mult mai sănătoasă și să nu lase absolut nicio zi să treacă fără a face câteva exerciții fizice…

Citește și:  Jador, de la „Puterea Dragostei”, legătură nebănuită cu Ella. Iată ce a dezvăluit acesta!

Cu cât facem mai multe pentru corpul nostru, cu atât de vom simți mai bine și mai împlinite, pe toate planurile!

loading...