Home Stiri Secretul siluetei Andreei Esca. Aceasta a slăbit nouă kg după ce a renunțat la un aliment

Secretul siluetei Andreei Esca. Aceasta a slăbit nouă kg după ce a renunțat la un aliment

autor Negriu Elena
290 vizualizari

Andreea Esca este o femeie cu extrem de multe calități, drept pentru care este admirată, fără îndoială, de foarte multe persoane.

2

Aceasta arată minunat și are o siluetă de vis, dar puțină lume știe că s-a confruntat acum câțiva ani cu probleme în ceea ce privește greutatea: ajunsese să aibă 64 kg, iar la înălțimea sa, 1,62, acest lucru nu era benefic.

Recent, aceasta a dezvăluit cum anume a reușit să slăbească nouă kilograme în câteva luni, iar acest lucru a fost posibil fără să apeleze la intervenții chirurgicale, medicamente pentru slăbit sau diete stricte.

Din contră, a putut pierde în greutate printr-un mod care nu i-a afectat mult stilul de viață. Secretul siluetei sale minunate îl reprezintă faptul că a renunțat să mai consume un aliment: pâinea. Se poate spune că a adoptat o dietă fără carbohidrați, întrucât pâinea și tot ce este preparat din făină, dar, de asemenea, nici nici dulciurile nu prea mai fac parte din alimentația cunoscutei prezentatoare TV.

Pe lângă faptul că acordă atenție alimentației, Andreea Esca face și sport, precizând că nu este adepta operațiilor estetice.

„Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operațiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a declarat Andreea Esca.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus…

Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Și atunci vă doresc să o găsiți, să știți că, dacă veți face, dacă veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Și bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului”, a mai spus aceasta.

Sursa: radiosimplu.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies