Home Stiri Mondene Selena Gomez despre celebritate: „Celebritatea e o pierdere de timp…”

Selena Gomez despre celebritate: „Celebritatea e o pierdere de timp…”

autor Elena Yvette
952 views

Într-un inteviu acordat revistei Vogue, Selena Gomez a vorbit despre viața de vedetă și motivele pe care le-a avut atunci când a renunțat la câteva concerte din turneul său.

selena-gomez-gq-0516-01

Selena Gomez a vorbit deschis despre celebritate și a declarat în nenumărate rânduri că nu e deloc ușor să fii persoană publică. A fost nevoită să își anuleze câteva concerte din cauza depresiei și a anxietății cu care s-a confruntat.

„Plângeam în spate scenei de nenumărate ori, nu mai puteam, nu mai rezistam… și, din fire, nu sunt o plângăcioasă”, a declarat Selena…

1242911076001_4845727287001_ET-GOMEZ-GQ-0413-horiz

„Este greu să fii în contact cu toți fanii, să le răspunzi tuturor, să primești o serie de critici și să le faci față, e greu să vezi lumea cum te judecă. Pur și simplu suferi și la un moment dat nu mai reziști, se umple paharul. Turneele sunt un loc gol pentru mine, nu au nicio semnificație. Stima mea de sine este foarte scăzută, sunt depresivă, mă confrunt cu anxietatea. Aveam atacuri de panică chiar înainte de spectacol sau imediat după. Simt că nu sunt suficient de bună, ma simt incapabilă. Simt că nu le ofer fanilor absolut nimic, lucru pe care ei îl observă, e evident. Ce vreau să spun e că viața artistică e extrem de grea, implică multe lucruri cărora nu le pot face față și-mi doresc doar să mă opresc, să evadez. Celebritatea e o pierdere de timp…”, a declarat artista.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed