Home Stiri Selena Gomez, rivala Bellei Hadid?

Selena Gomez, rivala Bellei Hadid?

autor Elena Yvette
732 views 2 minute timp de citit

Inițial, relația dintre Selena Gomez și solistul The Weeknd a fost pusă sub semnul întrebării, deoarece toată lumea încă îl mai credea într-o relație cu Bella Hadid.
Selena Gomez rivala Bellei Hadid
Selena Gomez nu i-a despărțit pe cei doi, pur și simplu s-a îndrăgostit de un om liber.
Selena Gomez si The Weeknd 2
„Sunt genul de fată care se implică foarte mult într-o relație. Tot timpul am fost așa. Mă dedic cu totul partenerului meu, iar felul meu de a fi vine cu multe la pachet. Sigur înțelegi ce vreau să spun“, a spus Selena Gomez în cadrul unui interviu pentru postul de radio Power FM.
Selena Gomez si The Weeknd
Abél Tesfaye, solistul The Weeknd, face furori în rândul modelelor lumii. Până la sfârșitul anului trecut Abél a fost oficial iubitul superbei Bella Hadid. După o relație de un an, cei doi s-au despărțit și, în ciuda aparențelor că ar putea urma o împăcare, solistul și-a făcut apariția în compania Selenei Gomez. Bella Hadid a părut profund marcată în primul interviu de după despărțire:

„A fost prima mea despărtire și a fost publică. Din exterior ai putea crede că am trecut ușor peste asta, dar rămane în inima ta o greutate apăsătoare. Va fi greu pentru un timp. Dragostea doare, dar trebuie să te aduni și să mergi mai departe. Întotdeauna îl vor respecta și îl voi iubi pe Abél. Cateodată simți nevoia să fii trist sau să reacționezi diferit, dar pană la urmă, nu vrei să rupi o legătură pe care te-ai luptat să o creezi“, a spus frumoasa Bella Hadi, fosta iubită a lui The Weeknd.
Bella-si-The-wekknd
Bella și The Weeknd s-au revăzut pe scena show-ului Victoria’s Secret, unde artistul a fost invitat de onoare. Fanii au sperat imediat la o împăcare. Relația dintre Selena Gomez și The Weeknd a fost pusă la zid, toată lumea crezând că Selena i-a „furat” iubitul Bellei, însă nu a fost adevărat…

Bella-si-The-Weeknd

 

Sursa: glamour.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies