HomeStiri Mondene Selena Gomez s-a despărțit de The Weeknd și s-a întâlnit cu Justin Bieber

Selena Gomez s-a despărțit de The Weeknd și s-a întâlnit cu Justin Bieber

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 841 views
Selena-Gomez-s-a-despărțit-de-The-Weeknd-și-s-a-întâlnit-cu-Justin-Bieber5 in Stiri Mondene

Se pare că relația dintre The Weeknd și Selena Gomez s-a încheiat oficial din cauza unor certuri ce au avut loc în ultimul timp, dar și a distanței.

Selena-Gomez-s-a-despărțit-de-The-Weeknd-și-s-a-întâlnit-cu-Justin-Bieber5 in Stiri Mondene

„De câteva luni ea şi Abel au avut câteva suişuri şi coborâşuri în relaţie. A fost greu ca el să fie în turneu, iar ea cu proiecte în New York. Nu le-a fost deloc uşor”, a declarat un apropiat al vedetei.

După această separare, Selena Gomez s-a întâlnit cu Justin Bieber într-o cafenea din Los Angeles, au luat micul dejun împreună și au discutat timp de 25 de minute, părăsind încăperea tot împreună.

in Stiri Mondene

„Au luat micul dejun, smoothie-uri cu afine şi frişcă şi au vorbit civilizat. Niciunul din membrii staff-ului nu i-a recunoscut la început. Justin a plătit toată consumaţia. Păreau că se simt foarte bine împreună, au stat doar la masă şi au vorbit. Nu s-au ţinut de mână. Au stat cam 25 de minute şi apoi au plecat împreună”, a declarat o sursă pentru TMZ.com.

De când Justin Bieber a aflat de transplantul de rinichi la care a fost supusă Selena Gomez, a încercat să se apropie din ce în ce mai mult de ea. Dacă inițial s-a speculat faptul că The Weeknd știe totul despre aceste întâlniri și că nu are absolut nimic împotrivă deoarece are încredere deplină în Selena, se pare că nu a fost deloc așa, relația dintre cei doi fiind deja încheiată…

În trecut, Selena Gomez și Justin Bieber au avut o relație frumoasă ce a durat patru ani.

in Stiri Mondene

in Stiri Mondene

Sursa foto: TMZ.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed