Home Stiri Mondene Selena Gomez și Demi Lovato împărtășesc o prietenie frumoasă

Selena Gomez și Demi Lovato împărtășesc o prietenie frumoasă

autor Elena Yvette
1,K views

Chiar dacă relația dintre cele două a trecut și prin momente mai puțin bune, Selena Gomez și Demi Lovato împărtășesc o prietenie frumoasă și se susțin reciproc de fiecare dată.

Screen-Shot-2016-07-19-at-3.46.51-PM

Demi Lovato a lansat, recent, un documentar pe YouTube, în care a ales să vorbească despre viața ei, în principal despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului și despre care nu a avut curajul să vorbească până în prezent. Solista a declarat în cadrul documentarului că drogurile și alcoolul au fost cele mai mari nevoi ale ei, după ce a împlinit vârsta de 17 ani.

Ea a simțit nevoia să filmeze acest documentar pentru ca oamenii să învețe ceva din el, să învețe din greșelile ei. De fapt, chiar prietena ei cea mai bună, Selena Gomez, a sfătuit-o să filmeze documentarul, pentru a trece complet peste problemele din trecut și a se elibera de ele…

(EXCLUSIVE, Premium Rates Apply) LOS ANGELES, CA - AUGUST 03: ***EXCLUSIVE*** Actress Selena Gomez, singer Demi Lovato and host Miley Cyrus during the 2008 Teen Choice Awards at Gibson Amphitheater on August 3, 2008 in Los Angeles, California. (Photo by K Mazur/TCA 2008/WireImage)

Relația de prietenie dintre ele a început de când erau mici, însă de-a lungul timpului s-au confruntat și cu bune, și cu rele. Chiar și așa, cele două au demonstrat că iubirea și afecțiunea pe care și le poartă pot depăși orice obstacol, iar în prezent au una dintre cele mai frumoase prietenii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed