Selly reacționează după ce petrecerea pe care a dat-o a încălcat legea

Share

Zilele acestea, Selly este în atenția presei, dar și a televiziunilor, mai mult ca oricând. Acesta a încălcat legea, după ce a dat o petrecere de ziua sa, unde au venit mai multe persoane decât era permis. În consecință, invitații de la petrecere, dar și el au primit amenzi în valoare de 15.000 de lei.

După ce presa și televiziunile au discutat foarte mult despre acest lucru, vlogger-ul, fiind arătat cu degetul de multă lume, a decis să se apare. Ieri, Selly a filmat un vlog, unde a vorbit despre modul în care legea, în opinia sa, nu a fost făcută așa cum trebuie, dar și despre cum crede că este nevinovat.

„A ieșit scandal național! S-au terminat toate problemele țării și toată România fierbe că m-am văzut eu cu câțiva prieteni de ziua mea. Este ireal câtă ipocrizie poate exista în țara asta. Am primit amendă pentru că am făcut acest eveniment în pandemie. Problema e legea. Legea e foarte stupidă. Legea e complet idioată! În club e voie și toți oamenii stau lipiți unul de altul. Într-o casă imensă, cu o curte imensă, cu aerisire, e ilegal. Susțin cu tărie că legea e complet idioată. Mi se pare oarecum nedrept ce am pățit eu.

În prima seară, a fost o masă cu câțiva prieteni apropiați și atât. Suntem nouă persoane. A doua seară mi-am chemat prietenii mai tineri, de-o vârstă cu mine. Și l-am chemat pe Tzancă Uraganu. N-au fost niciodată 20 de persoane în același timp în casă. Problema a fost, și nu vreau să dau acuma vina pe Tzancă, dar Tzancă a venit cu toată formația, ceea ce eu nu am prevăzut. Nu știam că vine cu toată formația extinsă. Ca idee, în momentul în care a venit Tzancă Uraganu cu toată formația, numărul de participanți s-a dublat”, a spus Selly în cadrul celui mai recent vlog al său…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente