HomeStiri Mondene Semnificația orelor fixe în iubire – orele iubirii

Semnificația orelor fixe în iubire – orele iubirii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 13,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/10/Semnificația-orelor-fixe-în-iubire.jpeg
  • Semnificația orelor fixe în iubire este explicată de specialiștii în numerologie.
  • Află ce înseamnă când te uiți la ceas și este ora fixă.
  • Ce înseamnă când te uiți la ora fixă.

Semnificaţia orelor este un subiect ce pasionează foarte multă lume, deoarece fiecare oră înseamnă ceva anume. Sunt sigur că te-ai uitat la ceas de mai multe ori şi ai văzut o oră anume, dar nu ştiai ce înseamnă, aşa că, noi îţi vom spune despre semnificaţia orelor.

Vrei să știi care este semnificația orelor fixe în iubire? Numerologii Yve.ro te vor ajuta să înțelegi ce semnificație au orele și minutele în dragoste.

Specialiștii în numerologie susțin că orele fixe la care ne uităm au o semnificație aparte în dragoste și că, în acest fel, Universul ne transmite mesaje ascunse. Așadar, nimic nu este întâmplător, nici măcar orele fixe la care ne uităm.

Dacă te-ai întrebat vreodată care este semnificația orelor fixe în iubire, noi ți-am pregătit răspunsul. Află din următorul articol care este semnificația orelor fixe în iubire!

Semnificația orelor fixe în iubire de la 00:00 la 23:00

Dacă te uiți la ceas la ora 00:00, iubirea dintre tine și partenerul tău are mai multe șanse să dureze toată viața. De asemenea, lucrurile pe care le gândești la această oră se vor realiza, așa că ai grijă ce îți dorești.

Dacă te uiţi la ceas la această oră, înseamnă că iubirea, pentru tine, va dura toată viaţa. Pune-ţi o dorinţă, concentrează-te asupra ei şi se va întâmpla.

01:01: Semnificaţia acestei ore spun că, într-un fel sau altul, iubitul tău îţi va demonstra cât de mult te iubeşte.

Dacă te uiți la ceas la ora 01:00, este un semn că sentimentele tale pentru partener se întind la cote maxime. Dacă încă nu ți-ai găsit sufletul pereche, această oră îți indică faptul că o persoană apropiată din viața ta se simte atrasă de tine și de calitățile tale fizice și ar vrea să te cunoască mult mai bine.

Semnificaţia orei 01:00 este aceea că nu există moment în care să nu te gândeşti la el şi nu ţi-l poţi scoate din minte nici măcar o secundă.

Dacă te uiți la ceas la ora 02:00, persoana de care ești îndrăgostită se gândește să te scoată la o întâlnire pentru a vă cunoaște mai bine unul pe celălalt. Dacă te afli deja într-o relație, partenerul tău s-ar putea să se gândească în acel moment la altcineva și dorește să te părăsească.

Băiatul care te place vrea să te scoată la întâlnire, dar are emoţii şi nu ştie cum să îţi spună.  Aşadar, pregăteşte-te pentru o ieşire în oraş.

02:02: Nu există clipă în care el să nu se gândească la tine.

Dacă te uiți la ceas la ora 03:00, persoana de care te-ai îndrăgostit se gândește permanent la tine, însă este mult prea timidă pentru a-ți transmite asta și este timpul să fii tu cel care ia inițiativa. De asemenea, dacă te afli deja într-o relație și te uiți fix la această oră, vei ști că partenerul tău are sentimente sincere și pure pentru tine, iar relația voastră va fi una de durată.

Semnificaţia orei 03:00 este aceea că te iubeşte sincer şi ţine la tine mult, fără a avea vreun scop ascuns. Iubirea lui pentru tine este sinceră.

03:03: Vă visaţi reciproc. Foarte des, visele voastre sunt legate de celălalt.

Dacă te uiți la ceas la ora 04:00, relația dintre tine și persoana de care te-ai îndrăgostit va începe să devină din ce în ce mai serioasă, iar planurile voastre de viitor încep să prindă contur. În cazul în care deja te afli într-o relație serioasă de mai mult timp, partenerul tău s-ar putea să aibă planuri de căsătorie cu tine.

Relaţia voastră va avansa, deoarece lucrurile dintre voi vor deveni mult mai serioase. Vă veţi apropia şi mai mult şi veţi face un pas important.

04:04: În fiecare seară, când pui capul pe pernă, te gândeşti la el. Nu ţi-l poţi scoate din minte, oricât ai încerca.

Dacă te uiți la ceas la ora 05:00, trebuie să te gândești de două ori înainte de a acționa. Este un semn că ai nevoie de o pauză și de înțelegere din partea partenerului tău de viață. Lucrurile trebuie făcute treptat, pas cu pas.

Ia o pauză şi gândeşte-te  mai bine la alegerile pe care le-ai făcut. Poate că nu ai luat cea mai bună decizie, aşa că, regândeşte-te-ţi alegerile.

05:05: Semnificaţia acestei ore spune că cineva vrea să te facă geloasă.

Dacă te uiți la ceas la ora 06:00, este posibil ca un fost iubit să vrea să te recucerească, însă încă își caută curajul necesar pentru a te aborda. Este o oră la care sunt șanse mari să apară o nouă persoană în viața ta.

Semnificaţia orei acestea este legată de apariţia unei persoane în viaţa ta. Va avea o influenţă foarte mare în vaţa ta.

06:06: Te place la nebunie. Eşti singura persoană la care se gândeşte şi nu te poate scoate din mintea lui.

Dacă te uiți la ceas la ora 07:00, vei ști că o persoană destul de apropiată, chiar din grupul tău de prieteni, are intenții serioase cu tine și ar dori să te cunoască mai bine, însă nu știe dacă este momentul potrivit pentru a-și dezvălui sentimentele. Se gândește la tine încontinuu și ar dori să nu rămâneți doar la stadiul de prieteni.

Colegul pe care îl urăşti te iubeşte, dar tu nu ţi-ai dat seama până acum de acest lucru. Poate îi vei da o şansă şi vei descoperi că nu este chiar atât de rău pe cât crezi.

07:07: Iubirea lui pentru tine este foarte mare. Te iubeşte mult mai mult decât îţi imaginezi.

Dacă te uiți la ceas la ora 08:00, vei avea parte de noroc în dragoste toată ziua. Este un semn că a sosit momentul să îți dezvălui sentimentele și să recunoști că te-ai îndrăgostit până peste cap, fără să te gândești la consecințe.

Vei avea noroc toată ziua şi toate lucrurile îţi vor merge minunat. Tot ceea ce vei vrea să faci va ieşi perfect.

08:08: Semnificaţia orei spune că ziua aceasta va fi una plină de surprize pentru tine şi te vei confrunta cu destul de multe situaţii neprevăzute.

Dacă te uiți la ceas la ora 09:00, veștile bune te vor acapara în ziua respectivă. O persoană misterioasă te va aborda și îți va dezvălui sentimentele pe care le are pentru tine.

Semnificaţia acestei ore este aceea că vei primi o veste bună astăzi şi te vei bucura cu adevărat. Va fi ceva care te va face extrem de fericită.

09:09: Tu şi partenerul de viaţă sunteţi potriviţi unul pentru celălalt, sunteţi făcuţi pentru a fi împreună.

Dacă te uiți la ceas la ora 10:00, persoana cu care te afli într-o relație vrea să treacă la următorul pas cu tine. Intențiile sale de căsătorie par a fi din ce în ce mai serioase.

Un băiat blond te iubeşte foarte mult şi te vrea lângă el. Are sentimente puternice pentru tine.

10:10: Vei fi sunată de către persoana iubită sau de către persoana care te place.

Dacă te uiți la ceas la ora 11:00, vei intra în dubii asupra sentimentelor persoanei iubite, însă te vei convinge că te înșeli. Chiar dacă nu îți mai spune că te iubește la fel de mult ca înainte, asta nu înseamnă că sentimentele sale s-au schimbat.

Iubirea pe care ţi-o poartă este atât de mare, că poate ajunge până la stele. Eşti singura persoană pentru care are astfel de sentimente.

11:11: Este îndrăgostit de tine lulea, este îndrăgostit până peste cap.

Dacă te uiți la ceas la ora 12:00, vei reuși să uiți cearta pe care tocmai ai avut-o cu partenerul tău și veți încerca să treceți împreună peste această cumpănă din relația voastră.

Nu trebuie să fii supartă. Vei avea parte de vremuri mai bune. Este doar o perioadă mai grea, dar vei avea şi tu parte de fericire.

12:12: Semnificaţia orei 12:12 spune că partenerul te înşală, are pe altcineva, dar nu crede că ştii.

Dacă te uiți la ceas la ora 13:00, persoana alături de care ești într-o relație se gândește mereu la tine și ar dori să îi fii mai aproape.

Un băiat brunet te iubeşte. Dacă vei fi cu ochii în patru, ai şanse destul de mari de a afla cine este.

13:13: Treceţi printr-o perioadă grea, aşa că, veţi vorbi faţă în faţă. Veţi purta o discuţie importantă.

Dacă te uiți la ceas la ora 14:00, persoana pe care o îndrăgești de atât de mult timp începe să aibă la rândul său sentimente pentru tine și încearcă să îți transmită tot mai multe semnale în această privință.

Ai parte de noroc atunci când eşti alături de el. Toate lucrurile îţi merg bine şi totul este aşa cum îţi doreşti.

14:14: Orice ai face şi oricât de mult te-ai strădui, nu vei mai avea niciun fel de sentiment pentru el, nu îl vei mai iubi în niciun fel. Se va termina totul între voi.

Dacă te uiți la ceas la ora 15:00, vei reuși să cucerești pe toată lumea cu farmecul tău, iar opțiunile sentimentale vor fi nenumărate. Dacă te afli deja într-o relație, dorul de persoana iubită se va amplifica.

Nu este moment în care să nu îţi fie dor de el. Doar la el te gândeşti şi vrei să fii lângă el cât de mult poţi.

15:15: Partenerul tău de viaţă suferă mult mai mult decât tine. Este mult mai afectat decât crezi şi ar trebui să rezolvaţi această problemă.

Dacă te uiți la ceas la ora 16:00, o persoană blondă pe care ai întâlnit-o recent ar vrea să te sărute, însă nu are curajul necesar pentru a face asta. Poate că ar fi bine să preiei tu inițiativa.

Un băiat blond te place chiar foarte mult.

16:16: Ceva te va face să îţi pară rău. Te va frământa destul de mult această problemă şi te vei confrunta cu multe sentimente negative din această cauză.

Dacă te uiți la ceas la ora 17:00, vei primi o invitație deosebită la o petrecere. Nu rata acest eveniment, căci este posibil să întâlnești acolo persoana visurilor tale. Dacă te afli deja într-o relație, este o oportunitate bună pentru a vă relaxa și a vă consolida relația.

Semnificaţia acestei ore spune că cineva te va invita la o aniversare.

17:17: Ceva îl jenează. Ceva îl face să îi fie ruşine.

Dacă te uiți la ceas la ora 18:00, sentimentele dintre tine și partenerul tău se intensifică tot mai mult.

Băiatul care este îndrăgostit de tine te place din ce în ce mai mult.

18:18: Amintirile nu te vor lăsa în pace şi va trebui să le faci faţă. Vei fi răscolită de amintirile pe care le-ai avut cu cineva şi nu vei putea evita acest lucru.

Dacă te uiți la ceas la ora 19:00, pasiunea dintre tine și partenerul tău va atinge cote maxime și veți crea momente speciale împreună.

Te vei săruta cu patimă cu băiatul de care îţi place.

19:19: Semnificaţia acestei ore spune că vă veţi împăca în curând. Veţi fi din nou împreună şi veţi fi mai atenţi de data aceasta.

Dacă te uiți la ceas la ora 20:00, este posibil ca unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi să simtă mai mult decât prietenie pentru tine și ar dori să treceți la pasul următor.

Un băiat brunet te place foarte mult.

20:20: Ai nevoie de o pauză, iar asta înseamnă că ar fi bine să te distrezi puţin.

Dacă te uiți la ceas la ora 21:00, gelozia va acapara gândurile partenerului tău și va crede că sentimentele tale pentru el s-au diminuat.

Nu te lăsa descurajată de ceea ce se înntâmplă şi ai încredere în dragoste.

21:21: Chiar dacă nu îţi arată, tot are sentimente pentru tine, tot te iubeşte.

Dacă te uiți la ceas la ora 22:00, este clar că partenerul tău se simte cucerit definitiv de tine și nu și-ar putea imagina viața alături de altcineva…

Băiatul care te  place este înnebunit după tine.

22:22: Semnificaţia acestei ore spune că s-a supărat pe tine destul de rău şi ar trebui să faci ceva în această privinţă.

Dacă te uiți la ceas la ora 23:00, partenerul tău dorește să fii numai a lui, iar relația voastră să dureze o veșnicie.

Te iubeşte atât de mult, că vrea să fii doar a lui.

23:23: Gelozia îl cuprinde de fiecare dată când un băiat se apropie de tine.

După ce ai citit care este semnificația orelor fixe în iubire, te rugăm să citești și dicționarul de vise.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed