Home Stiri Mondene Şerban Copoţ, motivele alegerii naşterii într-un spital de stat

Şerban Copoţ, motivele alegerii naşterii într-un spital de stat

autor Elena Yvette
955 views

În urmă cu aproximativ două săptămâni, artistul Şerban Copoţ şi soţia sa, Roxana, au devenit părinţi pentru a doua oară. Şi de această dată, Roxana a ales să nască într-un spital de stat. Fără a avea niciun motiv de ascuns, artistul a declarat pe blogul său personal, care au fost motivele ce l-au determinat atât pe el, cât şi pe Roxana, să aleagă naşterea copiilor într-un spital de stat. 

 

 Serban-Copot-si-fiul-lui-Teodor

”Nu am vorbit niciodata de acest lucru in spatiul public, dar, in perioada in care am stat departe de lumea mondena (intre 2005 si 2009), m-am confruntat cu un impas financiar care a avut insa si efectul sau pozitiv: m-a maturizat, m-a adus cu picioarele pe pamant si m-a facut sa apreciez viata mai presus de ifose si bling-bling-uri. In anii ce au urmat lucrurile s-au stabilizat din punct de vedere financiar si acum, privind in urma, sunt bucuros ca am ajuns sa ma bucur de toate lucrurile simple din viata, ce nu tin de aspectele materiale. Iubesc oamenii si oamenii ma iubesc inapoi. In aceasta lumina se desfasoara intreaga mea viata si inclusiv viata familiei mele”, a relatat acesta.

”Zilele trecute am fost intrebat de ce a ales Roxana sa nasca la un spital de stat. Decizia i-a apartinut ei intrucat a vrut sa nasca asistata de doctorul care i-a urmarit sarcina. Pur si simplu acesta a fost cel mai important aspect. Desigur si aspectul financiar a contat. Stiu, da bine sa spui ca ai nascut la privat, in conditii de hotel, sa ai posibilitatea sa asisti la nastere si multe alte detalii care, bineinteles, si costa. Si costa destul de mult. Multumesc lui Dumnezeu, am posibilitatea sa fac acest efort financiar, insa nu am apelat la o clinica particulara. (oricum, daca gandim la rece, orice urgenta intamplata la privat ajunge tot la stat)”, a dezvăluit Şerban.

”Desigur, sistemul medical romanesc este criticabil din multe unghiuri, dar, va spun, Roxana a nascut pana acum de doua ori la stat si nu am avut ce sa le reprosez celor de la Spitalul Panait Sarbu. Doctorii s-au purtat exemplar, asistentele la fel, conditiile au fost mai mult decat decente, sotia s-a simtit in siguranta iar acestea sunt cele mai importante lucruri pentru mine. Ca sa fiu sincer pana la capat nu stiu in ce masura a contat faptul ca sunt persoana publica in relatia cu ei, dar imi doresc cu mana pe inima ca lucrurile sa decurga asa in acea maternitate cu orice pacient”, a mai declarat artistul.

Şerban şi  Roxana au doi băieţei, unul de 4 anişori (Tedi) şi cel mai mic, de doar două săptămâni.

serban-1

14-vedete-2-2-col-serban-co

Sursa photo: viva.ro; unica.ro; click.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed