Home Stiri Șerban Huidu, cuvinte dure la adresa Irinei Rimes și a altor artiști de peste Prut

Șerban Huidu, cuvinte dure la adresa Irinei Rimes și a altor artiști de peste Prut

autor Negriu Elena
202 vizualizari

Șerban Huidu, fostul realizator al emisiunii Cronica Cârcotașilor, a revenit în centrul atenției după ce a lansat cuvinte dure despre Irina Rimes și alți artiști veniți din Republica Moldova.

2

Fostul om de televiziune și radio s-a arătat cât se poate de indignat de faptul că artiștii de peste Prut sunt promovați intens în România și cere cu ardoare încetarea acestui fapt.

Șerban Huidu și-a exprimat public părerea despre artiștii din Republica Moldova, precizând că nu mai suportă să îi aude la radio pe Irina Rimes, The Motans, Mark Stam și a criticat muzica și versurile lor.

3

Acesta îi consideră ca fiind fără voce și consideră versurile lor ca fiind de neînțeles. Totodată, a specificat că el, la radio, a difuzat Carla’s Dreams atunci când încă nu deveniseră cunoscuți.

„Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de «înțelepți» di pesti Prut.

4

Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (n.r.: The Motans), Irine (n.r.: Irina Rimes) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (n.r.: Mark Stam), ăla de dracu’ îl înțelege.

Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces. Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer c***șii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos.

Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carla’s Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei”, este mesajul pe care Șerban Huidu l-a scris pe contul său de Facebook…

Surse: unica.ro, stirimondene.fanatik.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies