Home Stiri Șerban Huidu, reacție dură la adresa Oliviei Steer: “Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta!”

Șerban Huidu, reacție dură la adresa Oliviei Steer: “Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta!”

autor Elena Yvette
57 vizualizari

După ce Olivia Steer a promovat ideile conform cărora celulele canceroase intră în remisie dacă sunt lăsate în pace, mai multe voci și-au spus părerea în legătură cu acest lucru. Printre cei care au avut o reacție acidă la adresa Oliviei se numără și Șerban Huidu.

serban-huidu_640x367

Prezentatorul de la Prima TV este de părere că ideile susținute de Olivia Steer nu pot duce decât la un final tragic.

„Prin toată activitatea ei Olivia Steer promovează selecţia naturală. Cum? Simplu: eşti suficient de stupid să crezi că vaccinul îţi face rău? Faci o sănătoasă variolă sau difterie si te cureti. Crezi ca sucurile naturale îţi fac bine? Bei ca idiotul până crăpi din cauza pancreasului! Mai nou nu îţi faci mamografie că a spus tanti Steer că nu sunt bune! Şi tu ca dobitoaca o crezi. Şi nu faci. Deci o să mori cu zile. Exact aşa se face selecţia naturală: eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Punct! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”, a scris Huidu, pe blogul lui.

Olivia Steer este de părere că mișcările de informare cu privire la cancerul de sân nu sunt decât mișcări ale marilor companii pentru a le convinge să cumpere tratamente scumpe.

„Forma principală a cancerului de sîn depistată e carcinomul ductal in situ, cunoscut ca «stadiul zero» sau drept «cancer de sîn noninvaziv». Spre deosebire de cancerul invaziv, carcinomul ductal nu se mișcă, nu se extinde, nu are simptome și, dacă e lăsat în pace, nu progresează. Și poate chiar să se resoarbă singur, în timp. Dar asta numai și numai dacă nu e depistat precoce, nu e diagnosticat drept cancer și nu e tratat, apoi, cu metode chimice agresive (faimoase pentru faptul, recunoscut oficial, că provoacă alte și alte cancere – despre asta și revista medicală Nature, ce se ocupă cu tipărirea studiilor științifice peer-revewed, a publicat un studiu dezvăluind efectelor dezastruoase ale chimioterapiei).

Cum de mă încumet să spun asta: o altă publicație medicală prestigioasă, Lancet Oncology, a reprodus pe temă mai multe studii anul trecut, după ce s-a descoperit că și formele agresive de cancer par sa între în remisie totală, în timp. Cu condiția să fie lăsate în pace”, susține Steer, pe blogul ei…

Sursa foto: alchetron.com

 

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!