Șerban Huidu, revoltat de realizatorii TV care profită de oamenii cu probleme! “Aţi splat creiere şi aţi distrus industria de televiziune din România!”


282

Șerban Huidu a mărturisit că este revoltat de felul în care se face televiziune în România. Prezentatorul de la Prima TV îi critică pe realizatorii care profită de pe urma oamenilor cu probleme, doar pentru a avea rating.

147099618674316a66

„Pe de altă parte, tzatza precupeaţa căsătorită divorţată, bătută cu pliciul şi în căutare de senzaţional cu orice preţ, Bahmuțeanca, este muuuult mai vinovată. Vinovată pentru că profită de pe urma unor oameni cu probleme, că a picurat puţin câte puţin dar constant, idei fixe legate de oameni, că spală minţile telespectatorilor creduli, că face exact ce nu ar trebui să facă, promiscuitate, răutate gratuită şi cretinism”, a scris Șerban Huidu pe blogul său.

„Dacă va duceţi aminte, ea îi scotea dopurile de ceară din urechi altei amărâte a sorţii: Ioana Tufaru. Oameni ca ea distrug din faşă potenţialul unor generaţii viitoare ce vor fi crescute în tradiţionalul mod «românesc»”, a adăugat Șerban Huidu.

„Să îţi fie ruşine dragă Bahnu şi ţie şi lui Dan Diaconescu, Medelin Ionescu, Măruţă, Capatos, Brancu Gherle, Ciutaci, Gazi, Mirceabadieni, Radubancieni sau Ciuvicieni. Să va ia dracu’ tovarăşi! Nu aţi făcut în anii ăştia decât să profitaţi de pe urma unor oameni cu probleme, aţi splat creiere şi aţi distrus industria de televiziune din România. Felicitări!”, a scris Șerban Huidu.

Citește și:  Ce dietă urmează Paula Seling pentru a arăta atât de bine la 40 de ani
loading...