HomeStiri Mondene Sezonul patru „Asia Express” a fost câștigat de către Mihai și Elwira Petre

Sezonul patru „Asia Express” a fost câștigat de către Mihai și Elwira Petre

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 874 views
Sezonul patru „Asia Express” a fost câștigat de către Mihai și Elwira Petre in Stiri Mondene

Ieri seară, Antena 1 a difuzat ultima ediție din sezonul patru a emisiunii Asia Express. Fanii au stat cu sufletul la gură, deoarece finala a fost una extrem de strânsă, cele două echipe care s-au bătut pentru marele premiu fiind Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emi. Fericiții câștigători au fost Mihai Petre și Elwira, plecând acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Sezonul patru „Asia Express” a fost câștigat de către Mihai și Elwira Petre in Stiri Mondene„Simțeam că îmi explodează inima, nu-mi venea să cred. Mă bucur atât de tare, pentru că, în momentul ăsta, o să pot să le văd pe fete cum sar de bucurie. Dacă nu ar fi fost ele, ne-ar fi fost extrem de greu, nu știu dacă puteam să găsim noi motivația atât de mare încât să ajungem până în final”, a spus Elwira Petre, conform celor de la cancan.ro.

„Nu pot să cred, nu pot să cred asta. Nu realizez asta. Te iubesc!”, au fost cuvintele lui Mihai Petre către soția sa.

Sezonul patru „Asia Express” a fost câștigat de către Mihai și Elwira Petre in Stiri Mondene„«Asia Express» este viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu «din lacrimă», ci dintr-o «mare mizerie», sincer. E intens! Pe mine, nu e prima dată când mă lovește realitatea dur însă nu atât de dur!

E frustrant și se simte frica încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: «OK, v-am fi luat în condiții normale, dar, având în vedere Coronavirusul, n-avem cum». Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu.

Sezonul patru „Asia Express” a fost câștigat de către Mihai și Elwira Petre in Stiri MondeneNici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd, pentru că eu cred că, pentru mine, este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbizului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus acesta, conform a1.ro, după întoarcerea în țară…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed