Home Stiri Sfatul ginecologului: NU pune in practica aceasta scena din „50 de umbre ale lui Grey”! Este periculos!

Sfatul ginecologului: NU pune in practica aceasta scena din „50 de umbre ale lui Grey”! Este periculos!

autor Elena Yvette
173 vizualizari

Cu toții am auzit de seria „50 de umbre ale lui Grey”. Această trilogie conține foarte multe scene de sex, dar și foarte multe idei proaste pe care cei din fața ecranelor le-ar putea pune în practică. Aceasta este părerea unui medic ginecolog din America pe nume Lauren Streicher.

50 de umbre ale lui grey 2

Recomandarea medicului ginecolog este ca după vizionarea filmului să nu vrem să punem în practică chiar tot ce vedem.

NU vă băgați niciodată înghețată în vagin!

Există o scenă în acest film în care bărbatul îi introduce partenerei lui de sex o linguriță cu înghețată în vagin.

„În primul rând, nu e deloc confortabil pentru persoana căreia i se introduce în vagin o linguriță. Aceasta poate provoca răni. În al doilea rând, înghețata care, evident, conține și zahăr, poate provoca infecții. Acestea dau senzație de mâncărime, usturime și durere la urinare. De fapt, nu recomand să introduceți niciun fel de aliment în vagin, nici măcar o banană decojită. Dacă totuși o faceți, aveți grijă să nu vă zgâriați sau să nu vă rămână blocat acolo produsul respectiv”, este mesajul ginecologului american.

50 de umbre ale lui grey 3

Trecând peste argumentele legate de sănătate, mai există și partea ireală. Atunci când pui ceva rece pe organele sexuale, vasele de sânge se contractă și nu va mai există plăcere…

„Un bărbat nu-și poate menține erecția când îi este frig. Dacă i-ai pune înghețată pe penis, acesta s-ar strânge instantaneu. Și asta pentru că organele genitale sunt făcute să fie calde. De altfel, unul dintre rolurile părului pubian este să țină cald organelor genitale. Căldura permite vaginului să se lubrifieze, iar mușchilor, să se relaxeze, ceea ce este ideal pentru actul sexual. În acest scenariu nu are ce căuta însă înghețata”, a adăugat ginecologul.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies