HomeStiri Mondene Shakira și Gerard Pique se despart, după șapte ani de relație

Shakira și Gerard Pique se despart, după șapte ani de relație

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 903 views
shakira-555114-1454609886-800 in Stiri Mondene

Anul 2017 pare să îi fi adus pe Shakira și Gerard Pique în pragul despărțirii. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de ceva vreme, iar tabloidele spaniole speculează că legătura dintre ei s-a rupt.

shakira-555114-1454609886-800

În postările sale de pe paginile de socializare, Shakira apare mereu singură și nu a mai fost văzută pe stadion, susținându-l pe Pique, așa cum făcea odată. În ultima poză surprinsă pe stadio, Pique își lăsa copilul în grija bunicii sale, Montserrat Bernabeu.

mamapi-620x413

Shakira a postat o poză în care le mulțumește fanilor pentru vizualizările noului său videoclip, însă nu menționează nimic în legătură cu despărțirea de Pique, deși fanii, curioși, o întreabă. „Până la urmă divorțezi sau nu?”, „Adio, Pique!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat cântăreței…

shakira-milian

Deși păreau unul dintre cele mai iubite cupluri, se pare că și-au spus adio, iar cântăreața pare să fi părăsit deja casa în care locuiau, conform unor surse apropiate lor. Nu se știe însă la care dintre cei doi vor rămâne copiii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed