HomeStiri Mondene Silicoanele Loredanei Chivu aproape că au ieșit din rochie. Iată imaginile!

Silicoanele Loredanei Chivu aproape că au ieșit din rochie. Iată imaginile!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Silicoanele-Loredanei-Chivu-aproape-ca-au-iesit-din-rochie.-Iata-imaginile-3.jpg

A îmbrăcat cea mai scurtă rochie și a făcut ravagii pe internet. Bustul Loredanei Chivu aproape că a ieșit din rochie, iar silicoanele au oferit o imagine de senzație bărbaților.

Silicoanele Loredanei Chivu aproape că au ieșit din rochie. Iată imaginile! in Stiri Mondene

În ziua cu pricina, vedeta a mers la un salon de înfrumusețare, aceasta fiind recunoscută pentru grija pe care o are față de propria persoană. După ce i-a lăsat pe specialiști să își facă treaba, Loredana le-a arătat și fanilor cum a mers ea la salon, iar imaginile oferite sunt de neratat.

Silicoanele Loredanei Chivu aproape că au ieșit din rochie. Iată imaginile! in Stiri Mondene

Fanii au reacționat imediat, dar unul dintre ei chiar i-a sugerat să fie mai atentă, deoarece există riscul de infectare: „Vezi să nu iei și tu COVID”. Comentariile nu s-au oprit aici, iar Loredana a fost complimentată pentru modul în care arată: „Ești sexy în rochia asta, iar acei sâni mă înnebunesc, te iubesc”, „Ești minunată”, „Pozele tale sunt foarte frumoase și captivante”, „Ești ca un top model, ai un corp frumos”.

Silicoanele Loredanei Chivu aproape că au ieșit din rochie. Iată imaginile! in Stiri Mondene

Sătulă de întrebările legate de operațiile sale estetice, în cadrul emisiunii Agenția VIP, aceasta le-a enumerat pe toate și a elucidat misterul: „O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare, trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei”…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed