Silvia Lăuneanu: „În martie anul trecut ne-am căsătorit și în iunie deja eram gravidă.”

Share

De când a dispărut de pe micile ecrane, se pare că Silvia Lăuneanu, „Fata cu vioara”, şi-a găsit în sfârşit marea dragoste, odată cu plecarea sa în America. În aproximativ un an, Silvia s-a căsătorit şi a devenit şi mama unui minunat băieţel, pe nume Alexandru. 

Silvia Lăuneanu

În cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, vedeta a mărturisit următoarele:

 “Sunt mămica unui băiețel de trei luni! M-am căsătorit la New York, am făcut un bebeluș acolo, am venit cu el aici pentru câteva luni, tocmai ca să fie lângă familie, prieteni, să pot să fac botezul la București. Soțul meu este fost pilot militar, acum arhitect și pilot privat, un român plecat afară de 18 ani, dar un tip extraordinar, practic exact bărbatul acela de care are nevoie o femeie pentru a construi un viitor, o viață, în care să te simți femeia din cuplu. Chiar dacă în viața mea am avut relații foarte lungi, de 11 ani, de 7 șapte ani, uite că acum, în câteva luni am făcut absolut tot ceea ce nu am făcut cu ceilalți în 18 ani. În martie anul trecut ne-am căsătorit și în iunie deja eram gravidă. Anul acesta, pe 19 februarie, a venit Alexandru”.

 “Vreau un botez simplu, relaxat, cu prieteni,  fără cocuri și haine festive”.

„Am pornit de la o formă fizică foarte bună, pe parcursul sarcinii am făcut sport în fiecare zi. Am lucrat foarte mult picioare, fese, brațe ca să nu periclitez sarcina. Am fost atentă la alimentație, dar nu ceva exagerat, sunt gurmandă și bănățeancă, îmi place slănina, îmi plac prăjelile, prăjiturile, deci sunt un vis urât la capitolul ăsta. După ce am născut, aproape 6 kg s-au dus așa, scăpând de tot lichidul amniotic, toată nebunia, apa reținută, alăptare și apoi cred că în prima lună am dat jos aproape tot ce era de dat jos. Acum sunt aproape la kilogramele pe care le-am avut înainte de sarcină. Am un mesaj pentru toate femeile trecute de 35 de ani, care își fac probleme. Eu am rămas însărcinată la 39 de ani, la 40 am născut fără niciun fel de problemă. Am făcut un bebe perfect sănătos, am avut o sarcină extraordinar de ușoară la 40 de ani”. 

„Fata cu vioara” şi soţul său, Sorin, s-au cunoscut în anul 2013, însă abia în 2015 şi-au dat seama că sunt făcuţi unul pentru altul, determinându-i să se căsătorească.

De când a ajuns în America, Silvia lucrează ca instructor de fitness.

silvia

silvia 2

Sursa photo: unica.ro; libertatea.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news