Home Stiri Simon Cowell o vrea pe Rihanna in juriul X Factor

Simon Cowell o vrea pe Rihanna in juriul X Factor

autor Elena Yvette
418 views 1 minute timp de citit

simon cowell x factorProducatorul de televiziune din Marea Britanie, Simon Cowell este celebru atat in Statele Unite cat si in Marea Britanie pentru rolurile sale de juriu in emisiunile in care se cauta talente in muzica, Pop Idol, X Factor, Britain’s Got Talent sau American Idol.

Audienta pentru X Factor, versiunea britanica a scazut destul de mult dupa plecarea acestuia pentru a lansa versiunea din Statele Unite si planuieste o intalnire de Craciun cu Rihanna, in incercarea de a o aduce in juriu.

Cowell isi doreste atat de mult acest lucru, incat i-a oferit artistei posibilitatea de a  alege care varianta a emisiunii o prefera, cea britanica sau cea americana. Surse din anturajul producatorului au confirmat ca acesta este un mare admirator al Rihannei si ii apreciaza calitatile de artist.

De asemenea se pare ca Simon Cowell il doreşte si pe Chris Brown, pentru a-l inlocui pe L.A. Reid, care si-a anuntat plecarea zilele trecute si consideră ca datorita lui Brown audientele ar creste considerabil.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies