Simona Gherghe a ales nașii pentru fetița ei

Share

Deși însărcinată în doar câteva luni, Simona Gherghe i-a ales deja fetiței ei părinții spirituali. Vedeta urmează să aducă pe lume primul ei copil în luna iunie.

Simona Gherghe a ales nașii pentru fetița ei

Simona Gherghe trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu, iar în vara acestui an va veni pe lume și primul lor copil, o fetiță despre care prezentatoarea susține că este deja iubită. Vestea a fost dată chiar de către viitoarea mămică, postând în urmă cu ceva timp un mesaj emoționant pe Facebook.

„Suntem pregătiţi! Vine bebe! Din iunie 3! Cea mai frumoasă aşteptare!”, a fost descrierea postată de către Simona Gherghe, în dreptul unei fotografii în care ține în mână o suzetă.

Conform unui interviu oferit de către prezentatoare publicației mothersandthecity.ro, părinții spirituali ar fi doi prieteni buni, care și locuiesc aproape de ei. În privința numelui, vedeta a recunoscut că nu este încă decisă. „Avem două variante de nume, încă mai negociem, mai avem timp să ne decidem”, a declarat aceasta.

Cei doi părinți se pregătesc deja de marele eveniment care le va schimba viața, iar vedeta a mărturisit în același interviu că prietenele au început să-i ofere sfaturi încă de când au aflat minunata veste.

„Am primit ceva sfaturi. (…) Am primit şi cărţi, aşa că, pâna vine «bebelina», o să am timp să mai învăţ câte ceva. Sigur, cred că, oricât ai citi şi orice ţi-ar spune mama sau prietenele, adevărata pregătire va fi când se va naşte fetiţa noastră. O să învăţăm odată cu ea”, a spus aceasta emoționată…

Simona Gherghe a mai adăugat că sarcina nu a fost o surpriză: „A fost o mare fericire şi cea mai mare dorinţă împlinită. E un copil dorit şi deja foarte iubit. Şi nu, nu a fost o surpriză, pentru că ne pregăteam de ceva vreme pentru bebe.”


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente