Home Stiri Simona Gherghe, anunț-bombă! Revine în televiziune

Simona Gherghe, anunț-bombă! Revine în televiziune

autor Buinoschi Andreea
282 vizualizari

După ce și-a luat o pauză destul de lungă, Simona revine pe micile ecrane. Aceasta va prezenta show-ul matrimonial Mireasa, iar fanii deja așteaptă difuzarea primului episod.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua «Mireasa», am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a declarat ea.

Mai mult decât atât, prezentatoarea și-a făcut temele și știe toate amănuntele legate de această emisiune. „Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de patru luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea, căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbătă, de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!”, a completat Simona…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies