Home Stiri Simona Gherghe ar putea să nu mai prezinte niciodată „Acces Direct”. Iată ce a declarat aceasta!

Simona Gherghe ar putea să nu mai prezinte niciodată „Acces Direct”. Iată ce a declarat aceasta!

autor Negriu Elena
181 vizualizari

Simona Gherghe se află în concediul de maternitate încă din luna martie și nu știe exact când va reveni în postura de prezentatoare TV și dacă va mai prezenta Acces Direct. Aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil și va mai dura o perioadă până când își va relua activitatea profesională.

2

Simona Gherghe se dedică familiei sale, dar duce dorul televiziunii. Aceasta are o fetiță, Ana, și un băiețel pe nume Vlad, care este mezinul. Deoarece totul s-a așezat bine în viața sa și s-a acomodat cu preocupările și grijile de mamă, acum Simona Gherghe se gândește să revină în televiziune, dar nu știe când se va întâmpla acest lucru și a oferit detalii în cadrul unui interviu. Chiar dacă va reveni, este posibil ca acest lucru să se întâmple anul viitor și să nu mai facă parte din echipa emisiunii Acces Direct, întrucât cei din conducerea postului Antena 1 ar putea să o aibă în vedere pentru o altă emisiune care să aducă un suflu nou grilei.

„Anul ăsta fac 20 de ani de presă, dintre care vreo 17 de televiziune doar la Antena 1. Mi-e dor de televiziune, dar nu știu când se va întâmpla și în ce formulă. Nu mai am foarte multe de demonstrat. Am relaxarea asta tocmai pentru că am atâția ani de televiziune în spate. Crezi că dacă mie nu îmi sună telefonul acum, când sunt în vacanță, nu o să încep televiziunea? Nu, mă pune pe gânduri”, a declarat Simona Gherghe în emisiunea prezentată de Mihai Morar. Totodată, aceasta a argumentat de ce nu dorește să își expună viața personală mai mult decât o face deja. „Eu și Răzvan (n.r.: soțul său) am hotărât să nu ne expunem viața privată decât în măsura în care mai punem o poză cu Ana, deocamdată, căci pe Vlad nu l-am arătat. Poate că nu o să-și dorească copiii să fie în lumina reflectoarelor. Nici nu vreau să creadă cei de acasă că îi invadez cu viața mea. Nu mă grăbesc să apar, nu vreau să-i invadez pe cei de acasă”, a mai spus aceasta.

Simona Gherghe a oferit câteva detalii despre micuțul Vlad. „Eu uitasem cât de des face caca un bebe atât de mic. Foarte des. Crede-mă! Mi s-a părut foarte greu. Prima lună credeam că o să mă copleșească tot ce mi s-a întâmplat, prima lună de Vlad. De când am venit cu Vlad acasă, Ana s-a schimbat total: a început să plângă mai mult, să fie mai supărată pe mine, deși ea e foarte legată de mine. Pe mine chestiile astea m-au devastat. În prima lună eu am suferit enorm. Acum Ana îl pupă toată ziua, dar îl și pocnește, este love-hate”, a adăugat Simona Gherghe. Aceasta a mărturisit că nu s-a gândit că va fi posibil să aibă doi copii, dar faptul că a venit și cel de-al doilea pe lume a reprezentat o binecuvântare pentru ea, deoarece lucrurile s-au așezat bine în viața ei. „N-am crezut că o să mai fac al doilea copil. Deja trecusem de 40 de ani, Ana a venit foarte greu. Cine și-ar mai fi imaginat ca o să rămân eu însărcinată și așa, fără niciun fel de probleme? Acum, dacă îl țin pe el în brațe, trebuie să o țin și pe ea imediat, dacă îl pup pe el, trebuie să o pup și pe ea imediat”, a conchis Simona Gherghe…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies