HomeStiri Mondene Simona Gherghe, devastată de crimele din Caracal. Ce a transmis prezentatoarea TV

Simona Gherghe, devastată de crimele din Caracal. Ce a transmis prezentatoarea TV

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 802 views
Simona Gherghe, devastata de crimele din Caracal. Ce a transmis prezentatoarea TV in Stiri Mondene

Simona Gherghe este, asemenea multor persoane, foarte afectată de crimele din Caracal, cu atât mai mult cu cât privește situația și din postura de părinte.

Simona Gherghe, devastata de crimele din Caracal. Ce a transmis prezentatoarea TV in Stiri Mondene

Prezentatoarea TV a oferit un interviu în care și-a spus părerea despre ce se întâmplă în societatea românească pe fondul tragediilor din Caracal și a accentuat faptul că se teme pentru siguranța copiilor ei. „Privești situația de la Caracal, care a tulburat o țară întreagă, și te gândești inevitabil la viața ta. Te duci acasă, vezi că ai tăi sunt bine și te gândești că acest lucru este cel mai important, să fie sănătoși și nu îți mai trebuie nimic altceva. Nici nu vreau să mă gândesc la bieții părinți ai adolescentelor dispărute”, a spus Simona Gherghe pentru wowbiz.ro.

„Te rog sa mă crezi că nu pot să văd o știre pe marginea acestui subiect până la capăt, cum se zice cap-coadă, nu pot să o văd, mi se pare îngrozitor ce s-a întâmplat, absolut îngrozitor. De aceea, am evitat să mă uit zilele acestea la televizor, pentru că mă încarcă foarte tare, pentru că, așa cum spuneam, mă uit la copiii mei și vreau să mă gândesc că sunt bine și nu li se poate întâmpla nimic rău niciodată. Este înfiorător că așa ceva există în zilele noastre, Doamne… ai senzația că în 30 de ani nu s-a schimbat nimic în România, că nu te simți în siguranță în țara asta”, a adăugat aceasta.

„Criminalul acesta este îngrozitor, iar știrile de genul acesta inevitabil te tulbură și inevitabil te determină să te gândești cum îți crești copilul, cum îi spui despre anumite pericole, trebuie vorbit cu ei despre lucrurile acestea, nu trebuie să existe subiecte tabu, trebuie să știi să le răspunzi la întrebări și să îi și pregătești pentru viață”, a mai spus prezentatoarea TV…

Sursa: ciao.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed