HomeStiri Mondene Simona Gherghe, mărturisiri despre starea ei de sănătate! “Am intrat în operație cu trei diagnostice. A fost peritonită cu septicemie!”

Simona Gherghe, mărturisiri despre starea ei de sănătate! “Am intrat în operație cu trei diagnostice. A fost peritonită cu septicemie!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 763 views
11011600_882096381886935_7160875513182886199_n_640x577 in Stiri Mondene

Prezentatoarea emisiunii “Acces direct” a trecut prin clipe mai puțin fericite. Simona Gherghe a fost nevoită să intre în sala de operație, după ce a fost diagnosticată cu peritonită.

Simona Gherghe

Simona Gherghe a vorbit la Antena Stars despre cum se simte acum, dar a menționat și data la care revine pe micul ecran.

”Acum o săptămână sunam la 112. Râdeam că mă gândeam că spuneai că acum o săptămână s-a întâmplat. Să încep cu partea bună. Mă simt din ce în ce mai bine. Acum sunt într-o perioadă de refacere și dorm foarte mult, nu am mai dormit din copilărie. Mănânc și mai bine acum. A fost apendicită care s-a transformat în peritonită și septicemie și mă bucur că am ajuns unde trebuie. Îi mulțumesc domnului doctor. După investigații s-a luat decizia de a intra în operația. Am fost foarte liniștită. A durat vreo două ore și jumătate intervenția și am fost foarte curajoasă. Într-o intervenție am zis că o să revin marți. Din păcate, nu s-a putut.

Nu m-a durut deloc apendicele, iar joi am simțit că mă doare stomacul. M-am oprit și mi-am luat un covrig, iar colegii m-au văzut că mă simt rău și au chemat ambulanța. Doctorița de acolo mi-a spus că s-ar putea să fie o apendicită, însă nu s-a văzut la ecografie și nu s-a văzut. Eu am intrat în operație cu trei posibile diagnostice: ori un ulcer perforat, ori o sarcină extrauterină, ori, cel mai probabil, o apendicită. Și s-a dovedit a fi peritonită cu septicemie. Nu am avut niciodată probleme și a fost foarte brusc. Luni m-am externat. Am plecat acasă cu drena și acum sunt pe tratament. Luni sunt pe post, de data asta nu mai e o informație falsă. Am primit atâtea mesaje și le mulțumesc tuturor. Dacă aș putea să le-o întorc, aș face-o și o să le fac. Le mulțumesc și lui Dan și lui Mihai, dar și Marei”, a spus prezentatoarea TV, la Antena Stars.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed