HomeStiri Mondene Simona Gherghe, momente dificile în timpul sarcinii: „Mă târâi prin casă…”

Simona Gherghe, momente dificile în timpul sarcinii: „Mă târâi prin casă…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 846 views
Simona Gherghe in Stiri Mondene

Simona Gherghe a făcut o pauză de la a modera emisiunea Acces Direct, dar, cu toate acestea, nu are parte de prea multă liniște acasă, din cauza faptului că nu poate dormi suficient și, în plus, fetița sa cea mare, Ana Georgia, a făcut pentru a doua oară o viroză, la numai trei săptămâni de când a început grădinița.

Simona Gherghe in Stiri Mondene

Îndrăgita prezentatoare TV este ocupată cu îngrijirea Anei Georgia, pe care o supraveghează atent, dar și cu ultimele pregătiri înainte de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Deși se simțea slăbită, aceasta a ținut totuși să le transmită fanilor că nu s-a molipsit și ea de la viroza micuței, iar alături de mesajul postat pe contul său de Instagram a încărcat și o fotografie cu medicamentele și remediile naturiste ale fetiței sale.

„A treia săptămână de grădi, a doua viroză. După o noapte de tuse, copilul e fresh! Eu mă târâi prin casă (sunt ok, n-am luat de la ea, starea e de la nesomn)…”, a scris frumoasa blondină.

Deoarece Simona Gherghe a intrat în concediul prenatal și nu a mai putut modera emisiunea Acces Direct, o altă vedetă îi va ține locul. Cristina Cioran este noua prezentatoare, iar Simona a ținut să o încurajeze, transmițându-i că are încredere că se va descurca de minune în această postură.

„O să vezi, o să te obișnuiești, în momentul în care se termină emisiunea, să te duci acasă și te eliberezi, să îți vezi de familie. Cine se așază pe scaunul ăsta, în cel mult un an rămâne însărcinată. O să-mi lipsească starea asta de live. Am încredere că emisiunea rămâne pe mâini bune. E bine că ești pregătită și că știi foarte bine formatul. Tu poți să gestionezi și altfel rolul acesta, ești cameleonică. Vă mulțumesc din suflet pentru tot și o să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă cu viața mea, pe rețelele sociale. Vă mulțumesc pentru că ați fost astăzi alături de noi și ne vedem când ne-om vedea”, a declarat Simona Gherghe…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed