HomeStiri Mondene Simona Gherghe: „Povestea Mariei Olaru mi-a redeschis rana din suflet…”

Simona Gherghe: „Povestea Mariei Olaru mi-a redeschis rana din suflet…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 857 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/simona_gherghe_15.jpg

De curând, Simona Gherghe, prezentă în cadrul unei emisiuni TV, a vorbit despre o perioadă dureroasă din copilăria sa, pe când făcea gimnastică, fiind determinată de povestea de viaţă a Mariei Olaru. 

simona_gherghe_15

„Eu am fost un copil bătut în sala de gimnastică. Pe mine nu m-au trimis părinţii pentru că au vrut ei, eu am insistat… Era perioada în care Nadia făcea performanţe extraordinare şi era un exemplu pentru noi, toţi copiii. Părinţii mei văzând că vreau să ajung campioană ca Nadia m-au dat la o şcoală specială de gimnastică ritmică. Cred că habar nu aveau ce urma să mi se întâmple, eu cu atât mai puţin.

Vreo doi ani a durat chinul meu. Nu am spus nimic acasă, de teama eşecului, de frica antrenorilor, de teamă să nu-mi reproşeze că eu am vrut asta… Eram într-o perioadă în care nu exista modul de a comunica cu copilul cum este acum… aveam 6 ani! Ce am povestit eu acolo (n.r. – despre bătăile primite) s-a întâmplat la prima oră, iar după aceea au fost episoade mai dureroase

Totul s-a terminat când am venit acasă cu vânătăi pe picioare şi în momentul acela părinţii mei au spus stop! Noi nu ne batem copilul şi nu vrem ca altcineva să ne bată copilul! Au trecut 30 de ani de atunci şi fizic mi-e rău când mă gândesc când retrăiesc ce am păţit atunci.

Când am scris povestea pe blog, prietenul meu mi-a spus de ce nu caut o fotografie cu antrenorul ca să o pun… Şi i-am zis că nu pot, nu pot să-i revăd figura”, a declarat Simona, în cadrul emisiunii TV.

„Povestea Mariei Olaru mi-a redeschis rana din suflet… Am aflat de curând că profesorul respectiv încă predă. Nici nu vreau să mă gândesc câte generaţii de fetiţe au păţit ce am păţit eu! Eu refuz să cred că în ţările civilizate se face preformanţă cu bătaie. Dacă ne-am schimba şi noi mentalitatea sunt convinsă că copiii ar veni în sala de gimnastică cu placere, dacă ar exista şi antrenori care i-ar stimula şi altfel”, a mai relatat vedeta.

Sursa photo: libertatea.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed