Home Stiri Simona Gherghe, probleme cu fetița în prima zi de grădiniță. Ce i s-a întâmplat

Simona Gherghe, probleme cu fetița în prima zi de grădiniță. Ce i s-a întâmplat

autor Negriu Elena
383 vizualizari

În aceste zile, Simona Gherghe se află printre părinții care sunt emoționați deoarece copiii lor merg pentru prima dată la grădiniță sau școală.

2

Vedeta și-a însoțit fetița, pe Ana Giorgia, la grădiniță, dar deja a întâmpinat prima situație dificilă.

Micuța nu a mai stat departe de mama ei pentru mult timp, așadar a început să plângă tare de dorul ei.

Și pentru Simona Gherghe a fost un moment dificil, dar prietenele care au copii mai mari au încurajat-o să reziste, deoarece astfel de lucruri sunt obișnuite în rândul copiilor.

„Ana mea este în a doua zi de grădiniță, l-am lăsat pe Vlad acasă, și sunt în fața grădiniței, pentru că avem următoarea situație: a cam plâns astăzi.

Diana, educatoarea, a cam reușit acum să o liniștească, ceva mai devreme plângea foarte tare.

Am sunat-o video și i-am spus că o să vină mama să o ia, a reușit să se liniștească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aștept și o să fie ok.

Nu vreți să știți ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că așa este în primele zile.

Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 și jumătate”, a transmis Simona Gherghe prin intermediul conturilor sale de socializare.

Prezentatoarea TV este căsătorită cu Răzvan Săndulescu și au doi copii împreună: pe Ana Giorgia, fetița cea mare, și pe Vlad, băiețelul care s-a născut în primăvara aceasta.

După ce a prezentat emisiunea TV Acces Direct timp de nouă ani, Simona Gherghe s-a retras, locul său fiind luat de Mirela Vaida.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies