Home Stiri Simona Gherghe vrea să intre în politică? „Aș schimba un pic legea violenței domestice”

Simona Gherghe vrea să intre în politică? „Aș schimba un pic legea violenței domestice”

autor Elena Yvette
365 vizualizari

Datorită emisiunii pe care o prezintă, Simona Gherghe s-a implicat în nenumărate cazuri sociale și de aceea își dorește să schimbe unele legi, mai ales pe cea referitoare la violența domestică.

Simona Gherghe vrea să intre în politică „Aș schimba un pic legea violenței domestice”

Simona Gherghe și-a făcut un test, iar conform analizei chipului, rezultatul spune că cel mai bine i s-ar potrivi meseria de politician.

„Noi de câțiva ani am schimbat macazul la Acces Direct și ne ocupăm de aspecte sociale și am identificat niște probleme în legislație. Mie mi-ar plăcea să lucrez la un proiect și asta pot să o fac și fără să fiu neapărat în politică: să schimbăm un pic legea violenței domestice. Sunt o mulțime de lacune acolo. Mi-am dat seama că sunt niște verigi lipsă în această lege și cred că am identificat niște lucruri. Cred că aș putea să ajut pe cineva, de exemplu, din Parlament, care își dorește să îmbunătățească legea asta”, spunea acum un an Simona Gherghe…

Conform acestei declarații, se pare că testul făcut recent nu este pe placul Simonei, aceasta dorind să schimbe, într-adevăr, unele aspect însă nu își dorește să se implice din punct de vedere politic.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies