Home Stiri Simona Halep a oferit primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus

Simona Halep a oferit primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus

autor Buinoschi Andreea
260 vizualizari

În urmă cu doar câteva săptămâni, Simona Halep a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Acum, sportiva se simte foarte bine, deoarece s-a vindecat. Aceasta a oferit primele declarații despre cum s-a infectat și le-a dat și câteva sfaturi oamenilor.

„După Covid-19, am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecției am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult.

Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede, greșește. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul”, a spus Simona Halep pentru cei de la DIGIsport.

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România. Aceasta a oferit un interviu celor de la PRO TV și a recunoscut că, pentru a reuși, a trebuit să învețe să nu mai fie negativistă. „Darren a spus mereu că un antrenor bun trebuie să-l facă pe jucător să-şi dea seama singur de ceea ce face greşit pe teren şi să se corecteze el acolo. De aceea nici nu am vrut să facem on-court coaching foarte des. La mine cel mai greu lucru de progresat, cea mai grea parte a fost atitudinea: să nu mai fiu negativistă pe teren, să nu mă mai critic şi atunci când sunt într-un moment greu să fiu eu alături de mine, adică să nu dau şi eu în mine, că suficient dă adversara, suficient dă situaţia respectivă, eu să mă protejez cumva. Aici am progresat mult, dar am şi lucrat cu o doamnă psiholog. Când mă uit la meciurile de acum doi-trei ani, mi-e ruşine uneori. Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de lucruri, dar nu le controlam foarte bine şi de aceea le făceam, dar încerc să mă accept şi cu momentele acelea”, a declarat sportiva…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies