Home Stiri Simona Halep este în culmea fericirii. Vestea cea mult așteptată

Simona Halep este în culmea fericirii. Vestea cea mult așteptată

autor Negriu Elena
348 vizualizari

Simona Halep este cât se poate de fericită, deoarece a primit vestea pe care o aștepta de mult timp.

După ce a fost nevoită să facă pauză și să stea în izolare, marea tenismenă a fost anunțată recent că se va organiza turneul de Grand Slam.

2

Vedeta a primit un set de mingi oficiale de la US Open, ca semn că turneul va avea loc.

Surse din apropierea Simonei Halep susțin că aceasta are de gând să dea pe teren tot ce are mai bun, întrucât își dorește să câștige locul întâi.

3

„Simona Halep așteaptă cu nerăbdare să reînceapă sezonul de tenis, iar US Open nu a fost amânat, urmând să se joace la sfârșitul lui august, începutul lui septembrie.

Își dorește enorm să câștige turneul, simte că fizic este pregătită și vrea să își treacă în palmares încă un titlu de Grand Slam”, a declarat pentru Wowbiz o sursă din apropierea vedetei.

Conform apropiaților vedetei, aceasta a decis deja când anume va renunța la tenis și se va axa pe viața de familie.

„Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță.

O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea.

Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță”, a mai spus o sursă.

Campioana visează să aibă o familie numeroasă.

„Simona își dorește minimum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă.

Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, a adăugat sursa respectivă…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies