HomeStiri Mondene Simona Halep este la doi pasi de a deveni numarul 1 mondial. Revansa castigata cu 6-2, 6-1

Simona Halep este la doi pasi de a deveni numarul 1 mondial. Revansa castigata cu 6-2, 6-1

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 953 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Simona-Halep-este-la-doi-pasi-de-a-deveni-numarul-1-mondial-1.jpg

Simona Halep a reuşit să o învingă pe rusoaica Daria Kasatkina cu scorul de 6-2, 6-1 şi astfel se îndreaptă vertiginos către locul 1 mondial la care visează de la începutul anului.

Simona Halep este la doi pasi de a deveni numarul 1 mondial 1

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Beijing. Românca a declarat după meciul cu Kasatkina că a reuşit să o învingă pentru că şi-a schimbat tactica.

Cred că am jucat mult mai bine decât la Wuhan. Am schimbat tactica şi a funcţionat bine. Doar mi-am făcut jocul şi mi-am păstrat stilul, am fost foarte consistentă şi solidă în acelaşi timp. În turul următor, mă aştept la un meci dificil, va fi o mare provocare cu oricare voi evolua, aşa că mă voi gândi ce trebuie să joc împotriva lor şi să încerc să-mi fac treaba ca azi”, a declarat Simona Halep, potrivit site-ului WTA.

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a fost învinsă din primul tur de Daria Kasatkina la turneul de la Wuhan. Înainte meciului de astăzi, Simona a declarat că şi-a analizat jocul şi ştie ce anume a greşit…

Simona Halep este la doi pasi de a deveni numarul 1 mondial

Am jucat împotriva ei săptămâna trecută şi am pierdut. Deci ar putea fi o revanşă, dar nu se ştie niciodată. Este o adversară foarte dificilă şi loveşte puţin diferit. Luptă până la sfârşit pentru fiecare punct. Trebuie să analizez ce nu am făcut bine la Wuhan şi să încerc să am un joc mai bun”, a declarat Simona Halep înainte meciului cu Daria Kasatkina.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed