Simona Halep își caută din nou antrenor: „Nu oricine poate lucra cu ea”

Share

Nimeni nu poate contesta că Simona Halep face performanță în tenis, dar de-a lungul timpului s-a tot discutat despre faptul că relația sa cu antrenorii nu este una tocmai bună, întrucât îi schimbă destul de des.

Simona Halep găsește greu antrenori cu care să se simtă pe aceeași lungime de undă și să aibă o relație profesională așa cum își dorește. În afară de Darren Cahill, care a antrenat-o timp de trei ani, până în noiembrie 2018, deoarece acesta a dorit să petreacă mai mult timp alături de familie, restul antrenorilor au stat puțin în preajma sa.

În acest moment, celebra tenismenă este antrenată de Daniel Dobre. Însă, a avut loc un incident la Miami, pe când Simona Halep avea meci cu Qiang Wang, iar acest incident a lăsat loc de speculații conform cărora există un conflict între ea și Dobre.

„Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi”, i-a reproșat la acea vreme Simona Halep lui Daniel Dobre, care i-a răspuns că a înțeles. „Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo”, a adăugat tenismena.

Daniel Dobre și-a spus atunci părerea despre acest incident, negând că ar exista un conflict la mijloc.

„Simona nu m-a chemat acolo să fiu slugă, cum s-a scris, ci ca pe o persoană pe care o respectă. Nu a fost efectiv nicio problemă între mine şi ea la acel moment”, a spus Daniel Dobre.

„În momentul în care ea alege nişte oameni cu care să lucreze, se poartă frumos cu ei. În acelaşi timp, îţi şi cere să fii 100% implicat acolo. Până la urmă, dacă stai să te gândeşti, ea e cea care aleargă prin soare şi cea care suportă multe lucruri. Dar întotdeauna este acolo pentru tine. Dacă ai nevoie de ceva, vorbești cu ea. Chiar dacă îi necesită timp sau energie, ea încearcă să facă lucrurile alea ca să te simţi tu bine. Ca atare, dacă ţi-a cerut ceva sau dacă s-a supărat, nu o face să te jignească pe tine”, a adăugat antrenorul.

Colaborarea dintre Simona Halep și Daniel Dobre a început înainte de turneul de la Miami, dar, cu toate acestea, tenismena își caută în continuare un antrenor nou, după cum susține Alexandra Dulgheru. Aceasta consideră că Daniel Dobre nu va rămâne mult timp în postura de antrenor al Simonei.

„Simona e destul de independentă pe teren, nu cere mult ajutor, dar învață câte ceva de la fiecare antrenor cu care a fost și îi rămâne bine întipărit în minte. Ea este un pic o fire mai independentă și nu oricine poate lucra cu ea, nu acceptă pe oricine, nu poate să aibă respect pentru oricine, adică trebuie să-i câștigi respectul cumva”, a declarat Alexandra Dulgheru…

„Trebuie ceva care să o impresioneze și automat oferă mai mult respect și ea. E o soluție domnul Dobre, e un om foarte bun și foarte bun profesionist, dar nu știu, cred că e o soluție temporară, pentru că domnul Dobre mai are lucruri pe acasă, nu poate să facă deplasări prea mult, cred că o să o ajute în perioada asta pe zgură și între timp ea caută pe cineva care să lucreze non-stop cu ea”, a adăugat aceasta în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Surse: wowbiz.ro, digisport.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente