Home Stiri Simona Halep iubește România: „Nici măcar nu mă pot gândi că aș putea părăsi țara”

Simona Halep iubește România: „Nici măcar nu mă pot gândi că aș putea părăsi țara”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 522 views 2 minute timp de citit

Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, este nr. 2 WTA, dar succesul din viața profesională nu o determină să se mute în străinătate, așa cum se întâmplă în cazul multor sportivi de performanță, și nu numai. Este binecunoscut faptul că majoritatea celor care își permit să înceapă o viață nouă într-o țară străină aleg să facă acest lucru fără să stea prea mult pe gânduri, deoarece posibilitățile de aici sunt limitate.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc recent în Indian Wells, California, SUA, frumoasa tenismenă a declarat că iubește foarte mult România și nu intenționează să își mute rezidența. Această țară reprezintă cel mai important loc din lume pentru Simona și nu își poate închipui cum ar fi să locuiască definitiv în altă parte decât aici, iar acest lucru spune multe, având în vedere că, prin natura profesiei, călătorește extrem de mult și câștigă foarte bine, așadar ar fi putut oricând să opteze pentru o locuință de lux într-o zonă paradiziacă.

Pentru ea, România este cea mai frumoasă și specială țară, deoarece o leagă multe de aceasta. În conferința de presă respectivă, Simona a fost deschisă în fața americanilor și a spus totodată care este marele avantaj al României, după părerea sa. Așa cum a mărturisit chiar ea, acest mare avantaj îl constituie oamenii.

„Romania pentru totdeauna! Nici măcar nu mă pot gândi că aș putea părăsi țara. M-am născut acolo, iar asta este ceva pozitiv pentru mine. Am succes în tenis fără să avem un sistem în spate, iar asta mă face să mă simt și mai puternică. În plus, atmosfera din țară e specială.

Simt că aparțin acelui loc și întotdeauna mă întorc cu plăcere în România. De fiecare dată când simt nevoia să-mi încarc bateriile, mă întorc în România. Am familia, am rudele și prietenii. Oamenii fac România mai bună!”, a declarat Simona cu sinceritate.

După turneul WTA de la Indian Wells, ce are loc de pe 4 martie, până pe 17 martie, Simona Halep va participa la turneul de la Miami, care se va desfășura în perioada 18 – 31 martie 2019 și unde sunt puse la bătaie premii care valorează în total nouă milioane de dolari. La turneul de la Miami vor fi prezente cele mai importante nume din tenis la nivelul internațional, exceptând jucătoarele care sunt accidentate, cum este și cazul Mariei Sharapova…

Favoritele din acest an de la Miami sunt următoarele:

  1. Naomi Osaka
  2. Simona Halep
  3. Petra Kvitova
  4. Sloane Stephenes
  5. Karolina Pliskova
  6. Elina Svitolina
  7. Kiki Bertens
  8. Angelique Kerber
  9. Aryna Sabalenka
  10. Serena Williams
Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies