HomeStiri Mondene Simona Halep are planuri mari pentru finalul de an, dar se imbraca precum o pitipoanca

Simona Halep are planuri mari pentru finalul de an, dar se imbraca precum o pitipoanca

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Simona-Halep-are-planuri-mari-pentru-finalul-de-an-dar-se-imbraca-ca-o-pitipoanca.jpg

Simona Halep urmează să participe la turneul de la Wuhan din China.

Simona Halep are planuri mari pentru finalul de an dar se imbraca ca o pitipoanca

Se pare că nu a renunţat la cel mai important obiectiv, şi anume acela de a ajunge numărul 1 mondial până la sfârşitul anului. Acest lucru s-ar putea întâmpla dacă Simona Halep reuşeşte să câştige turneul de la Wuhan.

„Am ales să joc la Wuhan pentru că este un turneu mare şi aveam nevoie de un pic de odihnă după sezonul american al US Open. Sper să fac mai bine ca anul trecut, dar nu o să fie uşor, pentru că tabloul e dificil. Vreau să dau tot ce am mai bun la fiecare meci şi să mă gândesc numai la jocul meu şi nu la rezultat. Simt un pic de oboseală, ne apropiem de finalul sezonului, dar încă am destulă energie să joc, să concurez. Sunt bucuroasă că sunt sănătoasă, nimic nu mă deranjează, trebuie să fiu concentrată la fiecare meci şi să joc cât de bine pot. Mai am un obiectiv anul acesta, să devin numărul 1 mondial, ştiu că sunt aproape, dar departe în acelaşi timp, ştiu că trebuie să câştig ceva ca să ajung acolo. Încerc să nu mă gândesc la rezultate şi la acest obiectiv, dar bineînţeles că e în mintea mea în fiecare zi şi lucrez pentru asta din greu”, a declarat Simona Halep.
Până să se concentreze la turneu, Simona Halep a avut o apariţie catalogată ca fiind de piţipoancă la petrecerea tradiţională de dinaintea turneului la care au participat toate jucătoarele prezente pe tablou…

Simona Halep are planuri mari pentru finalul de an dar se imbraca ca o pitipoanca (2)

Simona Halep a ales o rochie scurtă cu imprimeu leopard şi sandale cu baretă subţire legată pe picior cu accesorii cu puf. Aceasta a întors toate privirile, iar spre deosebire de celelalte jucătoare, Simona a fost admirată şi vânată de catre toţi fotografii prezenţi la eveniment.

Simona Halep are planuri mari pentru finalul de an dar se imbraca ca o pitipoanca (3)

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed