Home Stiri Simona Halep și Toni Iuruc fac cununia religioasă în toamnă

Simona Halep și Toni Iuruc fac cununia religioasă în toamnă

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 196 views 3 minute timp de citit
  • Simona Halep și Toni Iuruc fac cununia religioasă în această toamnă.
  • Evenimentul va vea loc la Sinaia și sunt așteptați aproximativ 300 de invitați.
  • Marele eveniment va avea loc la jumătatea lunii noiembrie.

Simona Halep și Toni Iuruc vor face nunta religioasă în această toamnă. Cei doi au confirmat această informație, dar au refuzat să facă mai multe declarații.

Conform fanatik.ro, petrecerea va avea loc la Cazinoul Sinaia, unde aproximativ 300 de persoane vor veni. Informațiile au fost oferite de către Toni Iuruc.

Ce a spus afaceristul despre marele eveniment?

„Mulţumesc pentru urările de casă de piatră! Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a spus acesta pentru sursa menționată anterior.

Simona Halep a tras linie după evenimentele din 2021

„Ei bine… 2021, ai fost hmmmm, greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de a-l începe, am suferit o durere imensă în inimile noastre, ca familie, pentru că am pierdut una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătuşa mea.

A fost o persoană puternică, specială şi va fi mereu în inimile şi în minţile noastre. A fost cel mai greu moment pentru mine şi mi-a luat ceva timp să accept asta, dar am înţeles, până la urmă, că asta e viaţa şi că trebuie să depăşim durerea din inimă şi să rămânem puternici.

Am fost epuizată emoţional o perioadă lungă de timp şi, apoi, am început să sufăr nişte răni mici, până când a venit cea mare, accidentarea gambei la Roma. Nu am ştiut cum să o gestionez, pentru că nu m-am mai confruntat cu aşa ceva înainte.

Dorinţa mea de a juca a fost uriaşă, dar nu am putut juca câteva luni şi a trebuit să ratez iubitul meu Roland Garros şi nu am reuşit să-mi apăr titlul la Wimbledon. Am început să mă lupt cu încredere şi să mă întreb dacă aş putea reveni unde eram, dacă aş putea avea încredere în corpul meu că va rezista”, a scris sportiva în mediul online…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies