HomeStiri Mondene Simona Halep va deveni mama curând

Simona Halep va deveni mama curând

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/simona-halep-va-deveni-mama-curand.jpg

Simona Halep a dezvăluit că va deveni foarte curând mămică. Informația s-a aflat în contextul în care sportiva se implică pentru al doilea an la rând într-un proiect de dotare a maternităților cu echipamente de ultimă generație.

Simona Halep se implică pentru al doilea an într-un proiect care își propune dotarea maternităților cu echipamente medicale necesare bebelușilor născuți prematur. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, cea mai bună jucătoare de tenis a României a declarat că dragostea pentru copii și suferința celor mici a determinat-o să se implice în acest proiect.

„Ca sportiv de performanță, știu cât de importantă este susținerea, iar gesturile simple sunt cele care contează cel mai mult, îți dau curajul să continui. Sper să strângem cât mai multe inimi și să se alăture cât mai mulți români acestei cauze”, a declarat sportiva.

Ba mai mult, Simona Halep se pare că se pregătește să devină mamă pentru prima dată. După ce sportiva a declarat în nenumărate rânduri că iubește enorm copiii, astăzi a fost întrebată când va deveni mamă. Consilierul ei de imagine a dat un răspuns scurt și la obiect: „Curând”.

Proiectul care își propune dotarea maternităților cu echipamente medicale necesare bebelușilor născuți prematur a fost inițiat în anul 2013 de către Asociația Salvați Copiii. De atunci și până în prezent, peste 40 de maternități din țară au primit echipamente de ultimă generație, care au costat aproximativ 500.000 de euro. Campania, care se va desfășura anul acesta, începând cu 17 februarie, va avea loc sub egida „Fii în inima lor pe viață”. Sloganul a pornit de la ideea că atunci când ești alături de cineva într-un moment greu, îi rămâi pentru totdeauna în suflet…

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed