Simona Halep vorbește despre suferința trăită anul acesta

Share

Simona Halep a trecut prin momente mai puțin frumoase anul acesta și care, din punct de vedere emoțional, au afectat-o. Despre ceea ce s-a întâmplat, soția lui Toni Iuruc a vorbit în mediul online.

„Ei bine… 2021, ai fost hmmmm, greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de a-l începe, am suferit o durere imensă în inimile noastre, ca familie, pentru că am pierdut una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătuşa mea.

A fost o persoană puternică, specială şi va fi mereu în inimile şi în minţile noastre. A fost cel mai greu moment pentru mine şi mi-a luat ceva timp să accept asta, dar am înţeles, până la urmă, că asta e viaţa şi că trebuie să depăşim durerea din inimă şi să rămânem puternici.

Am fost epuizată emoţional o perioadă lungă de timp şi, apoi, am început să sufăr nişte răni mici, până când a venit cea mare, accidentarea gambei la Roma. Nu am ştiut cum să o gestionez, pentru că nu m-am mai confruntat cu aşa ceva înainte.

Dorinţa mea de a juca a fost uriaşă, dar nu am putut juca câteva luni şi a trebuit să ratez iubitul meu Roland Garros şi nu am reuşit să-mi apăr titlul la Wimbledon. Am început să mă lupt cu încredere şi să mă întreb dacă aş putea reveni unde eram, dacă aş putea avea încredere în corpul meu că va rezista.

Pe repede înainte în acest moment şi lucrul de care sunt cel mai mândră după toate aceste probe este că astăzi sunt încrezătoare că voi juca din nou bine şi, cu muncă asiduă, voi crea alte momente grozave pe teren. Anul acesta nu a început bine, dar s-a terminat într-un mod pozitiv şi sunt încântată de ceea ce urmează. Mulţumesc lui Darren că a fost alături de mine în aceste momente grele”, a scris sportiva în mediul online.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news